Nová aplikace Viewpoints od Facebooku umožňuje uživatelům vydělávat peníze

Nová aplikace Viewpoints od Facebooku umožňuje uživatelům vydělávat peníze
  • Uživatelé sbírají body za průzkumy, kterých se zúčastní
  • Ty mohou následně proměnit na skutečné peníze
  • Facebook zdůrazňuje, že Viewpoints nelze považovat za náhradu regulérního zaměstnání

Facebook vydal novou aplikaci „Viewpoints“, která se snaží nalákat na možnost relativně snadného přivýdělku. Podmínkou je věk 18+ let a ochota zúčastnit se nejrůznějších průzkumů nebo splnit jednoduché úkoly. A proč vůbec Facebook aplikaci Viewpoints vytvořil?

Jejím cílem je získat autentickou a upřímnou zpětnou vazbu od uživatelů, která má být dále využita k zlepšení služeb, jako je WhatsApp, Instagram, Facebook, Oculus nebo další. Jak již bylo zmíněno, hlavním důvodem, proč se do Viewpoints zaregistrovat, je možnost výdělku, Facebook však jedním dechem dodává, že nejde o klasický zdroj příjmů a zájemci nemají Viewpoints považovat za „regulérní zaměstnání“.

Fungování aplikace jako takové je velmi jednoduché – po registraci uživatelé čas od času obdrží pozvánku, aby se zúčastnili jednotlivých průzkumů. Společnost jim sdělí, jak nasbírané informace využijí a také to, kolik bodů obdrží za účast v konkrétním průzkumu.

Aplikace Viewpoints uživatele informuje rovněž o tom, kolik bodů potřebují, aby obdrželi platbu. Jakmile dosáhnou určitého počtu bodů, peníze jsou jim vyplaceny skrze platební platformu Paypal. V současnosti zatím neznáme kompletní seznam zemí, kde bude Viewpoints dostupný, prozatím se mohou zapojit pouze uživatelé v USA. Facebook však potvrdil, že se aplikace objeví i na dalších trzích. Pokud vás Viewpoints zaujal, můžete se zaregistrovat na stránkách aplikace, která je dostupná pro iOS i Android.

Stáhnout Viewpoints

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze