Nová aplikace Sygic Travel naplánuje dovolenou od A do Z

5

Slovenská společnost Sygic zavedla do svého portfolia služeb nového pomocníka při cestování. Aplikace Sygic Travel jako první nabídne kompletní služby od inspirace vaší budoucí cesty přes rezervace hotelu a kompletní přizpůsobení celé dovolené na míru. Součástí aplikace budou i oblíbené služby, jako je podrobná hlasová navigace, off-line mapy a další off-line služby.

Sygic jako první přichází s ucelenou aplikací Sygic Travel, která by měla být schopna postarat se o každou fázi plánované cesty. Běžně při plánování a dovolené využijete dokonce až 38 různých webů, aby bylo vše připravené, a to je důvod proč Sygic přichází s novou službou, která by měla být kompletně nápomocná při plánování cest.

Nepřehlédněte: Apple Music má 13 miliónů platících uživatelů, roste ale i Spotify

Společnost do nové aplikace integrovala další služby, jako je Parkopedia, Booking.com a Yelp, nebudou chybět ani oblíbení pomocníci od Sygic jako jsou off-line mapy nebo kompletní hlasová navigace a další nástroje by měly časem přibývat. Sygic navíc vyvíjí nástroj virtuální reality, s nímž se uživatelé budou moci procházet po vybrané destinaci, než si dovolenou zarezervují. Propojení se sítí Facebook se bude hodit pro informování cestovatele o nadcházejících událostech. Nová aplikace je už dostupná pro operační systémy Android a iOS.

Stáhnout Sygic Travel

Google Play App Store

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
ANO
Sygic je celkem slusna navigace za vcelku rozumne penize .... bohuzel zcela postrada informaci o doprave, coz je dealbreaker.
Vladimír Březina
Vladimír Březina
Pokud to bude stejně "kvalitní" jako ta věc, kterou optimisticky vydávají za navigaci, tak potěš.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze