Nová aktualizace Windows 10 Mobile vylepší Continuum

25

Microsoft se v posledních měsících soustředil na update desktopových Windows, kde přibývaly nové funkce. Nyní se pomalu dostává i na mobilní Windows, respektive na platformu Windows 10 Mobile. I tento systém by se měl dočkat několika vylepšení, kterých by se uživatelé měli dočkat během příštího roku.

Microsoft se konečně rozhodl zaměřit se více i na update mobilních Windows, odhalil totiž plány na další vývoj. Aktualizace Redstone 2, na které se pracuje, přinese novinky, které by současní uživatelé mohli ocenit. Microsoft chce primárně zapracovat na svém řešení Continuum, respektive propojení počítače s monitorem skrze Display Dock. Problémem nebude uspané zařízení, to nově propojení nijak nenaruší.

TIP: Acer Liquid Extend je rozšíření pro řežim Continuum u Jadu Primo

mobilenet.cz to v režimu Continuum na Acer Jade Primo služí :)

Nejužitečnější novinkou má být možnost práce s více aplikacemi na jedné ploše. Aplikace budou fungovat prakticky totožně jako na klasickém desktopu, uživatelský zážitek by se tak měl ještě více zpříjemnit.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Mob
Oni věří že za rok bude počet uživatelů nenulový? Docela odvaha...
W10M
Ano veri, dokonce bude rust. Ale to zdejsim druidum nevysvetlis.
LuCZiano
Docela jim fandím. Kdyby měli lépe vyřešenou synchronizaci outlook vs telefon pro ty co nemají exchange (např. něco jako byla Nokia PC suite), tak už jsem nejspíš měl doma Lumii 950.
Xwert Is
Xwert Is
Chýba im stredná trieda ktorá by dobre fotila mala dobrú výdrž a podporovala Continuum.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze