Nová aktualizace 2.3.6 pro Google Nexus S: pouze nepatrná změna

4

Nová aktualizace na vyšší verzi operačního systému 2.3.6, kterou Google nyní uvolnil pro zařízení Nexus S, působí dojmem, že přinese množství změn a vylepšení. Bohužel tomu tak není. Aktualizace totiž odstraňuje jen bug, který se týká hlasového vyhledávání.

Google Nexus S - oficiální fotografie
TIP: Čtěte představení Google Nexus S: nový Android 2.3 a špičková výbava

Majitelé chytrého telefonu Googlu Nexusu S se zpravidla mohou těšit výsadě, kdy jejich zařízení dostane prioritně uvolněnou aktualizaci Googlem jako první. Google Nexus S pracuje pod Androidem 2.3 Gingerbread v tzv. čisté podobě, čímž se myslí absence jakékoliv uživatelské nástavby nebo úprav ze strany výrobce. Někteří uživatelé se ale potýkají s problémem, kdy dochází k nechtěné aktivaci hlasového vyhledávání během aplikace/í či jiných úloh běžících na pozadí. Další změny a novinky nejsou zatím u updatu zjištěny.

Svá zařízení již úspěšně aktualizovali uživatelé v Kanadě prostřednictvím metody OTA přes vzduch (aktualizace, která je nabídnuta přímo v samotném zařízení). Byla vám majitelům již tato aktualizace nabídnuta? Jaké jsou vaše postřehy? Napište je v diskuzi pod článkem.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Ondřej
já mám stále 2.3.4 :( Je to tím, že to mám od O2? Můžu s tím něco dělat? Díky za info
erik
Ja mam taky 2.3.4 a telefon mam koupeny u Vodafonu z anglickeho kramku carephone. Bydlim v Londýně. Osobně si nemyslím, ze to bude nasima sitema, spis je to tím,nez GOOGLE uvolni aktualizaci pro evropu .....
sadovsf
Dnes se mi SNS pomocí OTA aktualizoval na 2.3.6 Telefon mám od českého o2

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze