Nokia zítra ukáže něco velkého. Co by to mohlo být?

22

Finská Nokia má v plánu ukázat něco významného. Půjde o mobilní telefon, novou funkci, aktualizaci nebo snad tablet? Prozatím není nic jasného a vše se dozvíme až zítra dopoledne.

Poměrně překvapivě dnes Nokia vypustilo obrázek, na kterém je její logo na červeném pozadí. Kromě obrázku však příliš sdílná nebyla a my tak jen víme, že půjde o něco velkého. Mohlo by se jednat o mobilní telefon. Jak víme, Nokia plánuje vlastní tabletofony. Jejich představení je však nepravděpodobné, věděli bychom o nich předem. Reálněji se jeví představení modelu Lumia 625, který by měl nabídnout 4,7palcový displej a o kterém se již několik dní spekuluje.

Čtěte také: První fotografie tajné Nokie Lumia 625: bude největší

Nokia
Je nicméně dost dobře možné, že se žádného nového telefonu nedočkáme a Nokia plánuje oznámit start aktualizace Amber pro své telefony Lumia s Windows Phone 8. Tato aktualizace přinese například Glance Screen, o kterém jsme informovali dnes ráno. V každém případě víme, že nás finský výrobce nebude napínat dlouho a vše odtajní již zítra v 10:00. Sledujte proto mobilenet.cz, kde vás o všem budeme informovat.

Zdroje: conversations.nokia.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
yennek
Nokia zacina byt nudna aj napriek novinkam :)
yennek
Posledna velka vec od nokie bola N9 s MEEGO. Odvtedy stale recykluje ten isty dizajn a WP8 je sice celkom pekny (pre mna uz opozerany) a stabilny system ale chybaju mu velke aplikacie ako napriklad poriadny internetovy priehladac ako CHROME, OPERA... Internet Explorer navie ani text zalomit. Co je podla mna zasadna funkcia.
sargis
Nokia ukáže stratu...teda skôr vykáže...nič proti firme, ale uz rok sa zmieta....
n7610
Že by ten obrovský tablet ????????????????????????????????????????????????????????????????? a po něm ten malýýýýýýý ?????????????????????????????????????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze