Nokia rozesílá pozvánky, tabletofon Lumia 1520 představí 22. října

8

Nokia se chystá naplnit mnohá očekávání. 22. října totiž zřejmě představí Lumii 1520, dlouho očekávaný tabletofon, který by měl mít skvělé specifikace. Například můžeme zmínit obrovský 6palcový displej, nebo pro vrcholné Lumie tradičně velice kvalitní fotoaparát s technologií PureView.

O Lumii 1520 se spekuluje již hodně dlouho, telefon v posledních týdnech v podstatě kompletně unikl a oznámení o tiskové konferenci Nokie tak nebylo příliš překvapivé. Tato akce je naplánována na 22. října, což souhlasí i s našimi zdroji, které se o říjnovém představení zmiňovaly. Jestli kromě Lumie 1520 Nokia představí i svůj tablet nevíme, mohlo by se tak stát možná už o měsíc dříve, nyní v žáří.

Pozvánka na tiskovou konferenci Nokie

Nokia nám také napovídá slůvky "innovation reinvented", volně přeloženými jako "znovuobjevení inovace". Co si pod tímto pojmem představíte je na vás, mohli bychom se však dočkat nějakého překvapení. Pokud vás tato značka zajímá, sledujte na sociálních sítích příspěvky s tagy z pozvánky. Jak Nokia myslí lyžování na písku se, pro rekapitulaci, dozvíme 22. října. Přesný čas nebyl stanoven, můžete se však spolehnout, že pro vás budeme sledovat veškeré novinky a včas vám dáme vědět. Jak se těšíte na tabletofon od Nokie vy? Má již vaše sympatie, nebo naopak holdujete menším úhlopříčkám?

TIP: přečtěte si o chystané Nokii Lumia 1520 více

Takto by měla vypadat Lumia 1520

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
cena 800€ a do januara sa zniži na 400 :D
Martin Čihák
Martin Čihák
Slušný chaos na té ploše =o)
Roman Schröder
Roman Schröder
Ja se naopak velmi tesim, skoda toho posunuti o mesic pozdeji. WP velmi fandim. Ale nadruhou stranu, rozhodne bych si telefon nekupoval hned ze zacatku, za silne premrstenou cenu, nybrz chvili bych urcite pockal...
Standa
Docela by mě zajímalo, kdo by chtěl nosit v kapse takovou plácačku? Mám L925 a už i ta je velikostně na hranici únosnosti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze