Nokia potvrdila účast na MWC 2017. Dočkáme se i hardwaru?

Finská Nokia pomalu vstává z popela, i když pod taktovkou jiné společnosti a tak trochu nejistě. Licencovaná společnosti HMD Global, která bude telefony a další hardware pod značkou Nokia vyrábět a distribuovat, se bude účastnit akce Mobile World Congress 2017, promluví dokonce i nový ředitel Rajeev Suri.

Nokia se opět vrátí. Pro společnost bude nově vyrábět licencovaná firma HMD Global, o čemž jsme vás již v minulosti informovali. HMD Global má právo na vyrábění hardwaru pod značkou Nokia po dobu 10 let, určitě se tak máme na co těšit. Novinkou je to, že se Nokia bude oficiálně účastnit i velké akce Mobile World Congress 2017, která odstartuje 27. února. Na konferenci promluví i současný výkonný ředitel – Rajeev Suri.

Nepřehlédněte:

Nokia P1 rendery

Prozatím však není jasné, jestli se na kongresu Nokia vytasí i s novým hardwarem. Aktuálně se sice spekuluje o novém smartphonu a tabletu, žádné indície však nenapovídají tomu, kdy se s novinkami setkáme i na pultech obchodů. Pokud se však Nokia bude chtít vrátit na výslunní, bude muset zákazníky přesvědčit, což se zřejmě neobejde bez agresivnějšího přístupu.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze