Nokia oznámila další tiskovku na 11. října. Ukáže něco nového?

4
Nokia oznámila další tiskovku na 11. října. Ukáže něco nového?
  • Nokia oznámila dvě tiskové konference v pouhých dvou týdnech
  • Na 11. října by však mohlo připadnout jen lokální zahájení prodeje

HMD Global má svou tiskovou konferenci již tento čtvrtek 4. října. Právě pozítří se očekává představení novinky střední třídy – Nokie 7.1 Plus. Ta se pravděpodobně stane jediným tahákem čtvrteční konference. Již dlouho se spekuluje o Nokii 9 s pěticí hlavních fotoaparátů, na kterou mnozí netrpělivě čekají. Tento model však vedení společnosti údajně odložilo až na příští rok.

Nokia

Matoucí pak může být nově zveřejněná pozvánka na tiskovou konferenci, která se má odehrát příští čtvrtek 11. října. Že bychom se v takto krátkém sledu dočkali nového zařízení je nepravděpodobné, čímž opět padají naděje, že bychom konečně spatřili Nokii 9. Tiskovka v příštím týdnu se dle současných informací bude soustředit jen na indický trh a bude zmiňovat nejnovější modely, které bude uvádět na tamní trh.

Diskuze ke článku
Carda
Třeba ukážou i ten herní no počítám že to bude nudle s výřezem a bradou nasadí to nejvýkonnější co je dají tomu název například N-Gage a cenovku kolem 22K :-D no a nový herní mobil je na světě ale počkat takových už tu je :-D
Max
Mohli by uvést Nokii E71 2018, o jejíž reinkarnaci se spekulovalo koncem minulého roku - doposud nic. Za qwerty, byť s KaiOS, bych byl vděčný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze