Nokia Lumia 900 v Evropě už v červnu?

4

Vypadá to, že nám jeden z britských distributorů odhalil něco, co neměl. Obchod Carphone Warehouse na svých stránkách již nabízí předobjednávky a registrace pro chystanou vlajkovou loď finského výrobce Nokia – model Lumia 900. Ba co více, slibuje start prodejů již na červen letošního roku.

Tedy, abychom byli přesní, sliboval. Pokud totiž zabrousíte na oficiální stránky do sekce Coming Soon, zjistíte, že už stránka s předobjednávkou není dostupná a jakákoliv zmínka o modelu je tatam. Nám se naštěstí podařilo ukořistit snímek této stánky, který můžete vidět níže.

TIP! Více se o modelu Nokia Lumia 900 dozvíte z našeho preview.

Zatímco obchod podotýká, že červnové datum vydání rozhodně není stoprocentně stabilní a společnost si vyhrazuje práva jej v případě potřeby měnit, rychlé sundání stránky poukazuje na to, že Carphone Warehouse odhalil něco, co neměl a Nokia jej požádala o rychlé stažení. To na druhou stranu znamená velkou pravděpodobnost, že se Nokia Lumia 900 v červnu opravdu objeví v Británii, což poukazuje na celosvětové letní datum vydání. Uvidíme, zda se v nejbližší době dočkáme osvětlení situace.

Zdroje: theverge.com, carphonewarehouse.com

Diskuze ke článku
AppleMichal
Tak aď, nikdo si ji nekoupí ! :D ...
rr5
Prosim vas, vie niekto kedy bude predstaveny nastupca N8?
Zena mi ho vzala ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze