Nokia láká na „mega displej“. Představí model 7.1 Plus?

aktualizováno
7
Nokia láká na „mega displej“. Představí model 7.1 Plus?
  • Indická pobočka HMD Global krátce zveřejnila lákadlo na nový model
  • Jeho hlavní výhodou má být skutečně velký displej
  • Mohlo by se jednat o Nokii 7.1 Plus

Aktualizováno 9. 10. 2018

Informace nabývají na důležitosti, neboť původní uložené příspěvky indické zastoupení společnosti HMD Global opět zveřejnilo na sociálních sítích. Čeho se dočkáme zjistíme v tomto týdnu, konkrétně 11. října.

Původní informace z 8. 10. 2018

HMD Global v minulém týdnu představilo Nokii 7.1. Další tisková konference však již klepe na dveře a zdá se, že se i v tomto týdnu dočkáme nové Nokie. Indická pobočka HMD Global na svém Facebooku krátce zveřejnila teaser, na němž se nacházel obrys zřejmě budoucího telefonu. Kromě něj na teaseru figuruje nápis, že se brzy dočkáme velkého displeje. Slovy společnosti má jít o „mega displej“.

Nabízí se možnost, že by se mohlo jednat o Nokii 7.1 Plus, která má dle spekulací nabízet téměř 6,2palcovou úhlopříčku. Konečně bychom se měli dočkat nového procesoru Snapdragon 710 a očekává se 64GB interní paměť. Jelikož půjde o zástupkyni vyšší střední třídy, půjde o slušné parametry. K představení by mohlo dojít 11. října.

Diskuze ke článku
kjkszpj
Co je v dnesnej dobe na 6,2" displeji mega?!
Carda
Prý megadisplej :-D přitom přitom je jasný že u nudle je to jen marketing a vůbec se nehrabe ani na můj 6" v 16:9 :-D
thegrid
Velký tablet umí udělat každý čínský netáhlo. Ale udělat malý mobil s dobrým HW, to chce už fištróna.
Noxi
Na nástupce 7 Plus jsem čekal, ale doufal jsem tak nějak v podobnou velikost. Jsem zvědavý, jestli udrží podobný design, nebo to zaříznou výřezem a sklem na zádech. Nudle mi tolik nevadí, kolem 5,8" se mi docela dobře drží a používá jednou rukou, tak snad počkat na model 6.2.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze