Nokia láká do Abú Dhabí, představí tablet i phablet

10

Již za necelé dva týdny Nokia chystá tiskovou konferenci ve Spojených arabských emirátech, kde hodlá představit nejen svůj historicky první phablet a tablet. Novou neznámou je pro nás notebook, nacházející se s předchozími dvěma zařízeními na pozvánce. Že by se Nokia chystala odbýt hned tři premiéry najednou? Tiskovou konferenci bude pořádat Nokia pravděpodobně ve stejný den jako Apple.

Že se Nokia chystá k útoku na konkurenci na pro ni neznámých územích, víme již vcelku dlouho. Úniků tabletofonu Lumia 1520 jsme již zaznamenali opravdu velké množství. Náš článek o tomto zařízení již má za sebou nemalé množství aktualizací a my víme již takřka všechno. Podobná situace nastává, když zapátráte v archivu po tabletu s kódovým označením Sirius neboli Lumii 2520, ale víme o něm přeci jen o něco méně. Zajímavostí je, že po vzoru Microsoft Surface by tento tablet měl disponovat stojánkem, o čemž svědčí čerstvě uniklé fotografie.

Pozvánka na konferenci a uniklé fotografie Lumií 1520 & 2520

V obou případech se bude jednat o velkou premiéru a my jsme zvědavi, jak se Nokii podaří. Otázkou zůstává přítomnost notebooku na pozvánce. O tom jsme nezaznamenali jediný únik a je tedy možné, že zbylým dvěma Lumiím jen asistuje. Koneckonců, jak to celé je, se dozvíme již velice brzy, představení bychom se měli dočkat 22. října, tedy ve stejný den, na který podle zatím neoficiálních informací chystá svou tiskovou konferenci také Apple.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
GraVeGun
Jenom doplním, že v případě notebooku by se nejednalo o premiéru, jelikož Nokia již v minulosti notebook vyrobila - Nokia Booklet 3G
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Tá 1520 bude teda poriadna lopata :) Mohli trochu šetriť na mieste okolo displeja.
Michael Vávra
Michael Vávra
Ve stejný den kdy mají být představeny nové iPady a asi MacBooky Pro. V MS jsou fakt blázni držení mimo dění ve světě nebo nevím :-)
hope
Vsechno od Apple je silene cool a silene drahe a, aspon pro me, silene nezajimave..
Predstava ze vyhodim 20.000 za mobil... je bizarni, az smesna. Aby bylo jasno mohl bych, ale proste nechci, nejsem cvok

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze