Nokia Lumia 2520 zachycena na dalším snímku: bude mít stojánek?

Už je to poměrně dlouho, co jsme naposled slyšeli o tabletu Lumia 2520 od Nokie, a je proto čas znovu si jej připomenout. Na čínském webu Ctech se totiž nyní objevila fotografie, která ukazuje jeho zadní stranu. Zajímavé je ale to, že na ní vidíme integrovaný stojánek, nebo jemu něco velmi podobného.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Jak můžete na fotografie níže vidět, zadní strana tabletu Lumia 2520 možná bude disponovat integrovaným stojánkem, který v našich myslích okamžitě vyvolal vzpomínku na tablety Archos, které také nabízely plastový stojánek.

nokia_tablet_kickstand-660x184

TIP: Microsoft chce tablety s dvěma systémy najednou: Android a Windows RT pohromadě?

I přesto, že se nejedná zrovna o nejkvalitnější fotografii, je na ní vidět i místo pro SIM kartu a 3,5 mm audio jack. Jak jste si také jistě všimli, tablet tentokrát není zachycen v jedné z barevných variant (žlutá, červená,…), ale ve střídmé černé barvě.

Tablet Nokia Lumia 2520 má kromě zmíněných prvků nabídnout také 10,1palcoý Full HD displej, procesor pravděpodobně od amerického Qualcommu a operační systém Windows RT. Co říkáte na to, že by tablet disponoval integrovaným stojánkem? Líbila by se vám tato funkce, nebo byste ji raději oželili?

Zdroj: WPCentral, Ctech