Nokia E7: video ze zákulisí vývoje

9

Na přiloženém promo videu si můžeme všimnout, jaký proces předcházel výrobě Nokie E7, co inspirovalo designéry této Nokie a další podrobnosti o jejím vzniku. Nová Nokia E7 nabídne QWERTY klávesnici, dotykový displej s úhlopříčkou 4" a fotoaparát s rozlišením 8 Mpx

Nokia zveřejnila promo video, zachycující rozhovor s designérem Shunjiro Eguchim. Celý rozhovor se točí kolem chystané Nokie E7, kde nastiňuje, co jej inspirovalo k danému vzhledu. Hovoří o hardwarové klávesnici, jednotlivých prvcích, výbavě telefonu a podobně. V další části videa můžeme vidět postup a fáze výroby této Nokie.

Nokia E7
TIP: Přečtěte si podrobné preview Nokie E7

Nová Nokia E7 by se měla dostat do prodeje začátkem jara, na přelomu března nebo dubna. Nabídne dotykový displej AMOLED s úhlopříčkou 4" s rozlišením 360 x 640 bodů, které zrovna nepřivádí k úžasu. O to více zarážející zprávou je pak fakt, že integrovaný 8 MPx fotoaparát postrádá technologii autofocus, která je nahrazená technologií full focus. Příjemnou zprávou je přítomnost hardwarové QWERTY klávesnice, spolu s velmi kvalitním dílenským zpracováním, za což vděčí přítomnosti kovových krytů. V útrobách bude pracovat stejný typ procesoru, jaký můžeme vidět u Nokii N8, čili o frekvenci 680 MHz. Nejvybavenější model výrobce by si ale určitě zasloužil výkonnější procesor.

Zdroje: allaboutsymbian.com

Diskuze ke článku
Honza Rudolf
Další přešlap Nokie, za tuhle cenu je ten mobil otřesnej..Procesor, display, paměť RAM, foťák bez AF a koneckonců Symbian taky žádnej zázrak...
Jinak designově a konstrukčně to nejni špatně řešený..ale úžasně ten telefon zabíjí tím ostatním.. Telefon by byl úměrnej cenně kdyby stál tak 6-7 tisíc (? já myslím, že jo)
Radek Pokorný
Jasný,tohle je nesmyslně předražané a slabé.Mám Nokiu už řadu let a na symbian jsem si také přivykl ale tahle cenová revoluce u Nokie je otřesná.Je parádní to jo ale bez AF a za nehoráznou cenu.Je to škoda to takhle pokazit.Mě by jen zajímalo jestli u Nokie vědí vůbec co ostatní výrobci produkují a za jaké peníze....
Honza Rudolf
Mě se zdá že Nokia zavřela oči, a mele si pořád svý..Třeba doufá, že jí projde něco jako Applu-slavnej antena gate i když to nejni tak hrozný, jak se vo tom mluvilo...ale na tohle má Nokia příliš moc chyb..a hodně věcí nedoladěnejch..
Honzík
Tohle se Nokii opravdu moc nepovedlo . Vím nepotácí se zrovna v dobrých číslech , ale jestli chce na něčem výdělečně opravdu projít není to ohromně předražený smartphone se Simbianem !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze