Nokia chystá další dotykové Series 40 - 308 a 309 (první foto)

1

Čínský web BaiDu již dříve odhaloval připravované telefony finského výrobce a nyní to vypadá, že jsou na cestě další. Nokia zcela očekávaně rozšíří svou řady Asha o modely 308 a 309, pokud tedy můžeme věřit uniklé informaci z tabulky.

Na té jsou k vidění pouze kódová označení přístrojů a některé dodatečné informace, jako je síť, frekvence a další. Bohužel jsme se nedočkali žádných přesnějších specifikací, vezmeme-li ale v úvahu, že se jedná o únik zařízení připravovaných vydání, více ani chtít nemůžeme.

Společně s tabulkou se ven dostaly i dvě fotografie, které pravděpodobně znázorňují právě nové modely Asha, konkrétně jeden z nich. Přístroj vypadá dost mohutně a nechybí ani velký displej, takže je otázka, zda se jedná o pravé fotografie, případně zda není telefon potažen nějakým gumovým ochranným krytem, který má zabránit odhalení pravé podoby přístroje. Je však vidět, že po modelu Asha 306 budou i novinky s plně dotykovým ovládáním bez jakékoliv hardwarové klávesnice. V současné době ale nelze vyčíst nic více a nezbývá, než čekat.

Zdroje: fonearena.com, ftp.mozilla.org

Zdroje: mynokiablog.com