Nokia 603 unikla na prvním obrázku: bude mít Symbian Belle

2

Finský výrobce Nokia se pilně připravuje na říjnovou výstavu Nokia World v Londýně a už s předstihem žhaví fanoušky svých přístrojů odhalením některých modelů. Na prezentaci se očekává především představení nové Nokie se systémem Windows Phone 7.5, avšak nezapomnělo se ani na Symbian.

Nokia slíbila do léta příštího roku představit celkem 10 smartphonů se systémem Symbian Belle a podle vyvíjející se situace se jí to zatím nadmíru daří. Po odhalení Nokie 600, 700 a 701 tak následuje další model s podobnými specifikacemi i designem – Nokia 603.

Ta nyní uniká na internet na prvních obrázcích a dokazuje, že bude do skupinky výše vyjmenovaných modelů skvěle zapadat. Mezi známé specifikace patří například 1 GHz procesor, dotykový displej s rozlišením 640 x 360, 5 MPx fotoaparát s funkcí full focus, slot pro microSIM kartu a plná paleta připojení včetně Bluetooth a Wi-Fi.

TIP! Přečtěte si více o systému Symbian Belle.

Oficiální představení se očekává na výstavě Nokia World v Londýně, která se koná 26 a 27.října letošního roku. Tam se snad dozvíme i datum vydání a cenové rozpětí.

Zdroje: phonearena.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
zami
Nokia představuje nové modely sice pozdě ae přece jen. Sem rád že nekopírují vzhled iPhonů jak třeba Samsung. Belle vypadá pěkně a použitelně ale moc se tešim na WP 7.5 doufam ze tam nebude ten jejich full focus.
JR
c5-03 resp. c6 s novym Symbianom ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze