Nokia 5230 u T-mobilu se slevou až dva tisíce korun

1

Minulý týden T-Mobile rozdával Samsungy, tentokrát má něco pro fanoušky mobilního internetu a levných, dotykových telefonů od společnosti Nokia.

T-Mobile - budova

Kdo pokukuje po suprelevném, symbianovém telefonu Nokia 5230, a má rád mobilní internet, může si ji nyní i s těmi nejnižšími tarify od T-mobilu pořídit za 1 Kč.Každý zákazník, který nyní uzavře novou nebo prodlouží stávající smlouvu na dobu určitou a k ní si vezme datové zvýhodnění Internet v mobilu Klasik (239 Kč s DPH měsíčně) na dobu trvání smlouvy, dostane Nokii 5230 s výraznou slevou. Například při minimálním měsíčním plnění 500 korun přijde nyní dotyková Nokie na 1 korunu, zatímco běžná zvýhodněná cena činí 1999 korun. Bez tarifu stojí Nokia 5230 3 499 korun s DPH.

Nokii 5230 můžete zakoupit na značkovém eShopu Nokia

Nabídka je určena jak pro nové, tak stávající zákazníky T-mobilu a platí až do konce letošního roku. Cena přístroje se odvíjí od výše minimálního měsíčního plnění, viz tabulka níže.


Poznámka: uvedené ceny jsou včetně DPH

zdroj: TZ-T-mobile

Diskuze ke článku
Jiřule
Dobrý den, uvažuji o koupi telefonu zančky Nokia. Tápu mezi X3 a 5230. Přiznávám, že mě více láká dotykový 5230. Mám však obavu z toho,
že po krátkém čase užívání přestane telefon reagovat na dotyk nebo že vůbec nepůjde uzamkout. Doufám, že jsou moje obavy zbytečné.
S pozdravem J.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze