Nokia 5230 extrémně přetaktována na 800 MHz

2

Model 5230 rozhodně nepatří mezi špičku finského výrobce. O to bláznivější je podrobit tento levný telefon opravdu brutálnímu přetaktování. Jak to dopadlo?

Jak můžete vidět na videu níže, klasická Nokia 5230 dostává pořádnou "dávku adrenalinu", kdy je její procesor přetaktován z 434 MHz na neuvěřitelných 800 MHz. Netřeba dodávat, že to užívání značně zpříjemňuje (hlavně co se rychlosti týče), raději ale nepřemýšlíme o tom, jak moc to dává zabrat baterii a především pak samotnému procesoru. Svůj starý telefon tak určitě nevyhazujte. Nikdy nevíte, co z něj dokážete vyždímat.

Nokia 5230 můžete zakoupit na značkovém obchodě Nokia

zdroj: www.phonearena.com

Diskuze ke článku
smasher
kde mohu tuto aplikaci stahnout? jo a slo by to i na 5800?predpokladam ze ano.
Petra
Dobrý den.V teto recenzi http://www.youtube.com/watch?v=im_2exhQ7u8 o mobilním telefonu Nokia 5230,kdy jste se ke konci zmínili do náhlednutí v aplikacích,kde se nedá maticová nabídka posouvat tak jako u předchozích nabídek posouváním nahoru a dolů.Pravdu vtomto případě rozhodně nemáte.Maticová nabídka,se vpohodě posouvá ve všech nabídek směrem nahoru a dolů.A telefon je sice psaný jako o žrouči baterie,ale příště se nemusíte zmiňovat do takových extrémů,jako jsou ponechání starých telefonů.Upřímně recenze na mobilní telefony odsuzuji,je to hloupost.A miliony lidí si to raději vychutná přečtěním si manualu,příručky a spoustu dalších věci,ve kterých daný mobilní telefon, zrovna neurazíte.Není to nic příjemného se s novým telefonem,dozvědět blbosti,které žvatlaté jen pro penízky.SBOHEM.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze