Mobilní verze slavné hry Animal Crossing od Nintenda je již ke stažení

Mobilní verze slavné hry Animal Crossing od Nintenda je již ke stažení
  • Slavná hra Animal Crossing je již nyní ke stažení pro iOS i Android zcela zdarma formou free-to-play
  • Ve hře ovládáte svého avatara, získáváte materiály, upravujete si své obydlí, poznáváte různá zvířátka a plníte úkoly
  • Principem lze hru připodobnit k slavné sérii The Sims či Harvest Moon

Fanoušci Nintenda nepochybně znají neskutečně populární sérii her Animal Crossing, která zažila největší rozmach díky kapesním konzolím řady DS. Není tedy divu, že po gigantických značkách, jako je Pokémon či Mario se dočkaly naše mobilní obrazovky adaptace právě této herní série.

Úvodní nastavení hry

Pokud Animal Crossing neznáte, jde o uvolněnou pomalejší hru, ve které ovládáte svého avatara a upravujete své obydlí. Hra je podobná kupříkladu slavné sérii Harvest Moon či The Sims, jen namísto lidí zde interagujete se zvířátky. Hra staví zejména na sociálních interakcích a budování vlastního obydlí, v tomto případě kempu.

V Animal Crossing: Pocket Camp si tak na začátku vyberete jeden ze čtyř typů obydlí/kempů a pak už se můžete pustit do samotné hry. V ní procházíte připraveným světem, komunikujete s ostatními zvířátky a plníte jejich úkoly či sbíráte různé materiály, z kterých si posléze vyrábíte vlastní dekorace a nábytek. Celou dobu přitom hrajete vertikálně a postavou pohybujete klepáním na displej, případně tahem prstu.

První kroky ve hře a základní tutoriály

Původně mělo Nintendo hru uvést na trh až zítra, avšak k překvapení všech je hra k dispozici už dnes. Stahovat můžete na telefonech s iOS i Androidem. Hra přitom běží na modelu free-to-play, takže si ji můžete stáhnout a hrát zcela zdarma, ale musíte počítat s možností nakupování předmětů přímo v aplikaci.

Stáhnout Animal Crossing: Pocket Camp

Google Play (zdarma)

Zdroj: play.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze