N-Gage: Jak to bude s novou herní konzolí? (1xVIDEO)

1

Oficiálně už Nokia ukončila výrobu nového modelu N-Gage, přesto ale podle dostupných informací tomu tak nebude. Další z herních konzolí N-Gage měla být představena již v září tohoto roku. Přinášíme VIDEO zachycující několik her Nokie N-Gage.

Nejprve tato informace o nové Nokii N-Gage mohla vypadala trochu nedůvěryhodně, neboť oficiálně byl už vývoj nové platformy ukončen, po pár dnech se však tato informace potvrdila i na několika předních světových serverech, a tak se zdá být pravdivou.

TIP: Přečtěte si náš starší článek o představení nové herní konzole; Nokii N-Gage.

Uvidíme, zda-li se Nokia poučí ze svých chyb a pomyslná N-Gage 3 se setká s úspěchem. Postavena bude na operačním systému Symbian Series 60 3rd Edition, stejně jako současné chytré telefony finského výrobce (například N95, N93, N80 nebo N73). Budoucí N-Gage by měla mít 3x až 4x násobně rychlejší procesor, chybět nebude ani 3D grafický akcelerátor. Ten mimochodem používají již současné Nokie N93 a N95.


Původní konzole Nokia N-Gage a N-Gage QD

VIDEO, více než 4 minuty dlouhé, zachycuje několik her Nokie N-Gage:

Ve výbavě by rovněž nemělo chybět Wi-Fi ani 3G pro síťové hraní, samozřejmostí bude podpora paměťových karet. Uvidíme, jak se Nokia postaví k otázce fotoaparátu, který v N-Gage QD citelně chyběl.

zdroj: www.slashphone.com, www.mobile-review.com, www.intomobile.com, www.symbian-freak.com

Diskuze ke článku
GiGiDAGia
Nechci nějak shazovat autora článku, ale ve videu vidím Nokii N73 a ta vesmírná střílečka pokud s enepletu byla již jako DEMO nahraná v N93, Nová \"N-Gage\" by měla být herní platforma běžící již na prodávaných a nových modelech - ale díky N-Gage si užijeme tyto kvalitní hry a propojení s jinými hráči...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze