Nokia představí novou N-Gage 2 v září 2007

4

Na oficiálním N-Gage blogu se objevila fanoušky této herní konzole dlouho očekávaná zpráva. Přímo bylo potvrzeno představení nástupce předchozích N-Gage, a to již v tomto roce.

Na oficiálním N-Gage blogu se objevila fanoušky této herní konzole dlouho očekávaná zpráva. Přímo bylo potvrzeno představení nástupce předchozích N-Gage, a to již v tomto roce. Mělo by se tak stát v září, více informací však bude zveřejněno již na březnové herní konferenci GDC v San Franciscu.

img//

Ačkoli finální prodeje konzolí N-Gage a N-Gage QD zůstaly daleko za očekáváním a někteří neváhali použít slovo debakl, již delší dobu prosakují informace, že se Nokia připravuje na další pokus. Klíčem k úspěchu bude jednak vyvarovat se tristních chyb ve výbavě a strategii, které provázely původní konzole N-Gage. Neméně důležité bude také zajistit již při uvedení na trh dostatečně širokou paletu her od různých výrobců. Do této chvíle potvrdily podporu nové konzole firmy EA Mobile a Gameloft.


Původní konzole Nokia N-Gage a N-Gage QD

Uvidíme, zda-li se Nokia poučí ze svých chyb a pomyslná N-Gage 3 se setká s úspěchem. Postavena bude na operačním systému Symbian Series 60 3rd Edition, stejně jako současné chytré telefony finského výrobce (například N95, N93, N80 nebo N73). Budoucí N-Gage by měla mít 3-4 násobně rychlejší procesor, chybět nebude ani 3D grafický akcelerátor. Ten mimochodem používá již současná Nokia N93. Ve výbavě by rovněž nemělo chybět Wi-Fi ani 3G pro síťové hraní, samozřejmostí bude podpora paměťových karet. Uvidíme, jak se Nokia postaví k otázce fotoaparátu, který v N-Gage QD citelně chyběl.

zdroj: http://blog.n-gage.com/

Diskuze ke článku
jirka
prosíme o link ke zdroji informace !!!!!!!!!!
Martin Pultzner
Omlouváme se, odkaz na oficiální n-gage blog je již přidán
Petr
Nepsalo se náhodou minulej rok o tom, že se Nokia vykašle na platformu N-Gage a nadále bude implementovat podporu her do vybraných \"běžných\" smartphonů?
wesha
mam ngage 1 mate nekdo novy hry sem zde 728 599 669

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze