Netradiční bonus. K Samsungu Galaxy S20 FE dostanete boty Vasky Teny ve stejné barvě

Netradiční bonus. K Samsungu Galaxy S20 FE dostanete boty Vasky Teny ve stejné barvě
Fotografie: Samsung
  • Zákazníci, kteří od 26. října do 8. listopadu zakoupí u jednoho z vybraných prodejců telefon Samsung Galaxy S20 FE v jakékoli variantě, mají možnost získat voucher na boty Vasky Teny v hodnotě 2 799 Kč
  • Více informací a kompletní znění pravidel naleznete na www.samsung-bonus.eu/cz

Nová řada Galaxy S20 FE nabízí pestrou škálu šesti barevných variant, ze které si vybere určitě každý. A protože mobilní telefon se stává čím dál více také módním doplňkem, nabízíme zákazníkům možnost doplnit ho botami Vasky Teny ve stejné barvě,“ říká Tomáš Balík ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Snažíme se naplnit přání a očekávání našich zákazníků, kteří vždy očekávají kvalitu, a především spolehlivost. Řídíme se heslem Tomáše Bati: Náš zákazník, náš pán. To je přesně to, co máme se Samsungem společné,“ doplňuje Václav Staněk, zakladatel a majitel úspěšné obuvnické společnosti Vasky ze Zlína.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Naši milí, máme velkou radost, že vám můžeme představit, na čem jsme poslední týdny pracovali. 🧵 Představujeme vám spolupráci, která propojuje poctivé obuvnické řemeslo se světem technologií. Ve Vaskách se snažíme naplnit představy a přání vás, našich zákazníků, kteří od produktů očekáváte kvalitu a především spolehlivost. Toho se snaží držet i značka @samsungczsk, která nás oslovila s jedinečnou spoluprací. My jsme přišli se střihem tenisek a Samsung se svěží barvou inspirovanou novým smartphonem Galaxy S20 FE. 📱 Výsledkem jsou Teny Mint, které si budete moct koupit od 16. listopadu. Pojďte se podívat na video, kde vám @v.stanek řekne více! 🙂 #vaskyxsamsung #mintovespojeni #tenymint

Příspěvek sdílený Vasky (@vaskyboots),


V návaznosti na uvedení modelu Galaxy S20 FE v šesti barevených varinatách, včetně barvy Cloud Mint, představila firma Vasky novou barvu bot Teny Mint. Ke každé barevné variantě telefonu Galaxy S20 FE jsou nyní k dispozici odpovídající barvy bot Vasky, takže zákazníci můžou skvěle propojit vzhled mobilního telefonu s poctivými, ručně vyrobenými botami.

Jak akci využít?

Nejprve je potřeba zakoupit mobilní telefon Galaxy S20 FE u jednoho z vybraných obchodních partnerů Samsung. K získání voucheru je nutné zaregistrovat se na www.samsung-bonus.eu/cz, a to nejpozději do 14 dnů od nákupu, nejpozději však do 8. listopadu 2020.

Po registraci zadá zákazník údaje o objednávce podle znění pravidel. Po validaci vyplněných údajů je zákazníkovi na email zaslán voucher s unikátním kódem na boty Vasky Teny. Jakmile zákazník získá voucher, na stránkách vasky.cz si vybere boty Vasky Teny v požadované barvě a velikosti a uplatní voucher v plné výši ceny bot Vasky Teny, včetně nákladů na dopravu. Vasky zašlou vybrané boty do 14 dnů. Voucher je možné uplatnit do 31. ledna 2021.

Samsung Galaxy S20 FE

Rozměry159,8 × 74,5 × 8,4 mm, 190 g
DisplejAMOLED, 6,5" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorSamsung Exynos 990, 2×2,73 GHz + 2×2,6 GHz + 4×2 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GB, microSD
Akumulátor4 500 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze