Někdy méně znamená více, HTC letos zredukuje počet novinek

HTC se pro letošní rok rozhodlo zredukovat nabídku svých mobilních telefonů a možná se i řídit heslem, které jsme zmínili v titulku. Během letošního roku se tak máme dočkat pouze zhruba poloviny modelů ve srovnání s loňskem.

HTC

HTC v loňském roce oficiálně představilo takřka 12 nových telefonů. Jinou věcí pak je, že na český trh se dostal jen zlomek z těchto novinek. Letošní rok by tak pro nás neměl být velkým rozdílem. Tchajwanský výrobce totiž plánuje omezit počet nově představených zařízení. Prezident HTC pro divizi chytrých telefonů, Chialin Chang, uvedl, že HTC v letošním roce hodlá představit 6 až 7 nových smartphonů. Do tohoto počtu již navíc spadají včera prezentované novinky U Ultra a U Play, z čehož vyplývá, že do konce roku 2017 se dočkáme již jen 5 nových modelů.

TIP! HTC U Ultra: obří novinka se dvěma displeji

První novinky od HTC pro rok 2017

Zajímavá informace se týká chystané vlajkové lodi, která by nahradila současné HTC 10. Chialin Chang totiž potvrdil, že neponese název HTC 11, jak se spekuluje. Více informací bohužel neprozradil a můžeme se jen domnívat, že je v přípravě zcela nový model s jiným názvem. Řeč se stočila i na řadu Desire a údajně i ta se má dočkat přírůstků v podobě cenově dostupných modelů.

Zdroje: engadget.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze