Samsung by v příštím roce mohl představit hned dva smartphony s 6 000mAh baterií

12
Samsung by v příštím roce mohl představit hned dva smartphony s 6 000mAh baterií
  • Smartphone nese označení SM-M207F
  • Podle dostupných informací by se mohlo jednat o model Galaxy M20s
  • 6 000mAh baterii by měl obdržet i model Galaxy M30s

Aktualizováno 20. 8. 2019

Dříve zmiňovaný model s označením SM-M207F pravděpodobně nebude jediný z chystaných Samsungů, které se pochlubí nadprůměrnou kapacitou baterie. Wi-Fi Alliance certifikovala další zařízení, tentokrát s označením SM-M307F, které by mělo podle sammobile.com rovněž obsahovat 6 000mAh baterii. Vzhledem k tomu, že model Galaxy M30 (který se u nás neprodává) disponuje 5 000mAh baterií, by tento upgrade rozhodně dával smysl.

Původní informace z 12. 8. 2019

Letošní střední třída od Samsungu se setkala s převážně kladnými ohlasy. Jako příklad lze uvést Galaxy M20, který jsme v naší recenzi pochválili za slušný displej, USB-C či velikou baterií o kapacitě 5 000 mAh, kterou se chlubí například i ASUS ZenFone 6. Touto kapacitou však evidentně jihokorejský výrobce nekončí a chystá další smartphone s ještě větší baterií, která slibuje ještě delší výdrž.

Podle informací GalaxyClub by se mohlo jednat o Samsung Galaxy M20s. Vycházejí ze snímku, který údajně pochází přímo z testovacího oddělení jedné z továren vyrábějících komponenty do smartphonů Samsung. Na fotografii lze vidět baterii s produktovým označením EB-BM207ABY, která má být nainstalována do zařízením SM-M207F.

Samsung Galaxy M20s baterie
bater

I přes nízkou kvalitu fotografie lze zahlédnout kapacitu baterie, která činí 22,45 Wh. Vezmeme-li v potaz běžné napětí telefonů 3,85 V, dostáváme se jednoduchým výpočtem na hodnotu 5 831 mAh. Kapacita baterie je z pravidla u smartphonů zaokrouhlenou na stovky, a proto se zdá podle GalaxyClub nejpravděpodobnějších 6 000 mAh. Oproti standardnímu Galaxy M20 bychom se tak měli dočkat nezanedbatelného nárůstu, který se jistě pozitivně projeví na výdrži.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Nechtěl bych být nikde poblíž, až se z toho začne čoudit.
nezmar
najbezpecnejsi ? a to ktvrdi kto? niekto v krcme ?
Karel
Jaký telefon mi doporučíte, když potřebuji opravdu super výkon, dlouhou výdrž baterie, a aby se nezasekával?
Olda
Já jsem šel do Honoru 20 pro, lepší telefon na trhu za tu cenu nekoupíte, je to opravdu našlapaný telefon, který jen tak něco nerozhází.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze