Nejpopulárnější náramek posedmé? Příští týden dorazí Xiaomi Mi Band 7

Nejpopulárnější náramek posedmé? Příští týden dorazí Xiaomi Mi Band 7
Fotografie: Xiaomi
  • Displej povyroste na 1,62"
  • Samozřejmostí bude měření srdeční frekvence či NFC
  • Premiéra proběhne 24. května

Takřka po roce přichází čas na další generaci zřejmě nejpopulárnějšího chytrého náramku, na mysli máme samozřejmě řadu Mi Band od Xiaomi. Čínský výrobce již skrze weibo.com láká na chystanou novinku Mi Band 7. Design se opět nijak zásadně měnit nebude, ale opět dojde k nárůstu úhlopříčky, a to z 1,56" na 1,62", přičemž zachován zůstane AMOLED panel. Na větší ploše bude možné zobrazit více informací.

Xiaomi Mi Band 7

Náramek by měl nabízet NFC a možnost bezkontaktního placení, avšak opět to bude platit jen na vybraných trzích. V případě ČR je však šance poměrně vysoká, neboť u současného náramku Mi Band 6 jsme se nakonec podpory NFC dočkali. Samozřejmostí bude měření srdeční frekvence, okysličení krve a dalších standardních údajů při vašich sportovních aktivitách. Chybět nebude ani zvýšená odolnost. Náramek vám zprostředkuje i předpověď počasí a umožní ovládat fotoaparát či hudební přehrávač.

Na novou generaci chytrého náramku Xiaomi Mi Band 7 nebudeme čekat dlouho. Oficiálně potvrzené datum představení je 24. května, tedy již příští týden v úterý.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze