Nejnovější iOS 13.2.3 opravuje řadu menších chyb, podívejte se na seznam

9
Nejnovější iOS 13.2.3 opravuje řadu menších chyb, podívejte se na seznam
  • Aktualizaci opravuje chyby při vyhledávání nebo práci s přílohami
  • V současnosti je také testována beta verze iOS 13.3

Apple vypustil nejnovější verzi operačních systémů iOS a iPadOS s označením 13.2.3. Aktualizační balíček o velikosti přibližně 90 až 110 MB (podle typu zařízení) s sebou přináší tato vylepšení:

  • oprava chyby způsobující nefunkční vyhledávání v emailech, souborech a poznámkách
  • oprava chyby u fotografií, odkazů či dalších příloh, které se správně nezobrazují
  • odstranění problému, který znemožňoval aplikacím stahovat data na pozadí
  • oprava chyby v podobě nefunkčního automatického stahování nových zpráv u emailového klienta a nemožnosti citovat původní zprávu

Nejnovější aktualizace tak stejně jako předešlé optimalizuje uživatelský zážitek z nového iOS. Podle The Verge je v současnosti testována beta verze iOS 13.3, která má vylepšit například fungování NFC.

Diskuze ke článku
Meth
Používání iphonu je dnes koukám hotové dobrodružství. Poslední verze jablečného systému je označována jako nejhorší za deset let. Kdysi jednoduchý systém na pár telefonech, dnes roztříštěn mezi mnoho zařízení s rozličným hw, který je složitější než kdy předtím. Osvěčená rada jak zachovat iphone v kondici je, koupit nový model a ponechat ho na verzi systému se kterou přišel na trh. Každá další velká aktualizace je na škodu. To jsem vypozoroval už v časech dávno minulých.
htcjirka
htcjirka
Co verze, to mrak chyb. Fakt radost pouzivat tento paskvil..
Michal
Já teda nevím kde mám hledat nějaké chyby. 13.2.3 samozřejmě na 11 Pro mám. Hlavně teda za mě opět lepší výdrž baterie. Ani u Pro verze není problém při aktivním používání mít SOT přes deset hodin. Třeba momentálně mám stav baterie 88% a SOT 2h12min. Umí toto nějaký android?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze