Nejnovější adventura Polda 7 nově dorazila na telefony s Androidem

Nejnovější adventura Polda 7 nově dorazila na telefony s Androidem
Fotografie: Zima Software
  • Jedná se o nejnovější díl legendární české herní série
  • Hra je ke stažení zdarma, platí se až po zkušebním úvodu
  • Verze pro iOS by měla dorazit během jara

Pokud se zajímáte o populární české počítačové hry, jistě jste alespoň náznakem slyšeli o sérii adventur Polda, ve které hlavní hrdina policista, později soukromý detektiv, Pankrác vyšetřuje různé nepravosti. První díl spatřil světlo světa již v 1998 a všech 7 dílů bylo vždy stabilně dostupných pro PC. Později se však jednotlivé díly začaly dostávat i na mobilní zařízení. Nyní vývojářství Zima software oznámilo, že se na displeje telefonů dostává i nejnovější dobrodružství Polda 7.

Polda 7

V sedmém díle celé série se Pankrác dostane až na známý fotbalový stadion v londýnském Wembley, kde se na krátký čas nečekaně objevila mimozemská loď. A na Pankrácovi bude vyšetřit, proč se tak stalo a jaký k tomu byl důvod. Ani v tomto dílu nechybí hlavní přednost celé herní série, a to jsou kvalitní dabéři jednotlivých postav. Chybět proto nemůže především Luděk Sobota, který propůjčuje hlas právě Pankrácovi. V dalších rolích se objevuje Petr Rychlý, Bohdan Tůma či Valerie Zawadská.

V tuto chvíli vychází sedmý díl pro telefony s operačním systémem Android a je ke stažení přímo z obchodu Google Play. Stáhnout jej můžete zcela zdarma, přičemž bez poplatku je úvodní část hry. Poté budete vyzváni k zakoupení celého titulu. Je tedy fajn, že si hru lze vyzkoušet, zda vám vyhovuje a osloví vás. Zájemci s iPhony, respektive iOS, si musí ještě počkat. Vydání této verze hry je v plánu začátkem dubna.

Stáhnout Polda 7

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze