Nedostižné Spotify: jeho služeb využívá již 140 miliónů uživatelů

12
Nedostižné Spotify: jeho služeb využívá již 140 miliónů uživatelů
  • Neměnný stav – tak lze nazvat kralování Spotify na poli streamování hudby
  • Aktuálně se společnost pochlubila 140 milióny uživatelů

Pokud se zajímáte o online poslech hudby prostřednictvím streamování, jistě jste buď zaznamenali nebo aktivně využíváte Spotify. Jedna z průkopnických služeb zažívá velký rozmach a bez debat ji můžeme označit za nejpoužívanější službu pro streamování hudby. Aktuálně se zástupci společnosti pochlubili 140 milióny uživateli, což je nárůst o 40 miliónů ve srovnání s loňským rokem. Takto vysokému číslu vděčí Spotify především tomu, že nabízí bezplatný režim. Pokud se uživatelé smíří se standardní zvukovou kvalitou a občasnými reklamami, nemusí za poslech nic platit.

Pakliže však zaplatí, získají vyšší zvukovou kvalitu a zcela zmizí reklamy. V tuto chvíli se Spotify nepochlubilo, kolik uživatelů si službu platí, avšak poslední údaj z letošního jara hovořil o 50 miliónech platících uživatelů. Pro srovnání uveďme, že konkurenční Apple Music se tehdy mohl pochlubit 27 milióny platících uživatelů, přičemž Apple Music nenabízí bezplatný poslech.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: techcrunch.com

Diskuze ke článku
Jef
Aktuálně je zase sleva na tři měsíce za 0,99€. Asi také zkusím to Prémium :-)
Štěpán
Mám raději Deezer....Má lepší DB hudby.
Pavel Toman
Pavel Toman
používám Apple music už jen proto že když tam nějaká písnička není tak ji můžu bez problému do playlistu přidat a to na Spotify není nebo jsem nepřišel na to jak :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze