Nebude to apríl? Apple údajně na duben chystá iPhone SE (2021) a sluchátka

6
Nebude to apríl? Apple údajně na duben chystá iPhone SE (2021) a sluchátka
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Apple údajně přepracuje nabíjecí pouzdro pro sluchátka
  • Nový iPhone SE by byl vydán přesně rok po současné generaci

Dle macotakara.jp by měl Apple letos v dubnu představit dvě poměrně důležité novinky. V prvé řadě má jít o další generaci bezdrátových sluchátek zvanou AirPods Pro 2. Mnoho informací o nich však není známo. Hovoří se zatím o mírném přepracování dobíjecího pouzdro. Mělo by být zakulacenější a o něco menší. Výška má činit 46 milimetrů (současná generace měří 45,2 milimetrů) a šířka 54 milimetrů oproti 60,2 milimetrům u aktuálního modelu.

Tentýž zdroj zmínil i příchod iPhonu SE (2021), případně pojmenovaného jako iPhone SE 3. Šlo by však o velmi brzký příchod další generace, pouhý rok po současném iPhonu SE (2020). Oproti podzimním spekulacím by rovněž šlo o obrat o 180°, neboť se hovořilo, že další generace dostupného iPhonu dorazí až v roce 2022. Prozatím nejsou k dispozici podrobnější informace.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Tieto konšpiračné teórie. Apple nikdy neurobí nový model ako SE pretože to by ich stálo €. Oni zrecyklujú to čo už majú vo výrobe a predajú to ako nové len s malými zmenami...Ekonomická politika Apple nepustí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze