Navštívili jsme veletrh Datart EXPO! Podívejte se, jak vypadá budoucnost elektroniky

2
Navštívili jsme veletrh Datart EXPO! Podívejte se, jak vypadá budoucnost elektroniky
  • Datart EXPO je 1. ročník veletrhu elektroniky a domácích spotřebičů
  • Představeno bylo 80 významných světových značek a jejich přední produkty
  • Na veletrhu jste mohli spatřit Huawei Mate 20 Pro nebo Huawei Watch GT
  • Hráči se mohli zúčastnit PlayStation Mistrovství ČR v konzolových hrách

Milovníci technologií měli přes víkend jedinečnou příležitost dostat se do blízkosti těch nejžhavějších novinek. My jsme u toho samozřejmě nemohli chybět a nyní vám přinášíme naše poznatky z prvního ročníku veletrhu Datart EXPO, který se konal na brněnském výstavišti. Akce byla doopravdy velkolepá a pro fanoušky elektroniky zde bylo mnohé co k vidění. Hned u vchodu nás přivítal robot Pepper a po vstupu do haly rozpínající se na ploše 10 000 metrů čtverečních mohli návštěvníci ochutnat například skvělé rizoto od šéfkuchaře Emanuela Ridiho.

Zajímavým zpestřením byla rovněž soutěž Datart EXPO Fortnite Cup za účasti těch nejlepších hráčů. Ten, kdo neholduje Fortnite, se mohl zúčastnit komentovaného PlayStation Mistrovství ČR v konzolových hrách, a to jako pouhý divák nebo se do hry mohl přímo zapojit. K vyzkoušení byly samozřejmě také VR brýle hned několika výrobců nebo závodní simulátory.

Diváci, které omrzelo hraní her se mohli přesunout kousek opodál, kde se nacházelo stanovisko GoGen s velikou U-rampou. Tam mohli sledovat odvážné kousky jezdců na BMX kolech a freestyle koloběžkách. Návštěvníci měli příležitost si osahat i ty nejčerstvější novinky Huawei Mate 20 Pro nebo elegantní Huawei Watch GT. Oba dva produkty se přitom oficiálně dostanou do prodeje až za několik dní.

Celý veletrh hodnotíme jako vydařený, čemuž nasvědčují i viditelně spokojení návštěvníci. Pochválit musíme nejen množství stánků, kde byly prezentovány ty nejzajímavější technologické novinky, ale i bezproblémovou organizaci a chutné občerstvení. Ochutnat jste mohli lahodnou zmrzlinu či nepřeberné množství čerstvých šťáv z ovoce. Pokud jste dostali chuť na kávu, byl vám k dispozici ochotný personál kávovarů společnosti Philips, Nespresso a mnoho dalších. U kávovarů DeLonghi nás navíc zaujala chytrá aplikace, díky které si můžete kávu objednat na dálku pomocí tabletu nebo smartphonu. A to například hned ráno po probuzení, zatímco ještě ležíte v posteli. Jediné, co kávovar neumí, je nachystání hrníčků.

Pevně věříme, že se tímto prvním vykopnutím Datartu podaří nastolit sérii prestižního veletrhu elektroniky a domácích spotřebičů a již nyní se těšíme na to, čím nás překvapí další ročník.

Diskuze ke článku
Šimon
Ten samsung je na smiech s tým ich marketingom pri Qled
Offečka Jablečna
Budoucnost elektroniky je miliarda smartphonů s Androidem 7.1 a starším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze