Navštívili jsme esportové MČR v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně

Reportáž z místa včetně videa
Navštívili jsme esportové MČR v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Hráči i diváci si mohou dopřát chutné občerstvení z baru
  • 1. místo obhájil tým Inside Games

V uplynulém víkendu proběhlo letošní esportové MČR ve Vodafone PLAYzone Areně, kde nechyběla ani redakce mobilenet.cz. Akce, na které se utkaly ty nejlepší česko-slovenské týmy ve hře Brawl Stars, bude následována podzimním finále ve hře League of Legends: Wild Rift.

Známe výherce letošního esportového mistrovství ČR – reportáž

Víkendové MČR provázela pohodová atmosféra a všechny soutěžní týmy přišlo podpořit velké množství fanoušků esportů. Ti si mohli kromě podívané dopřát rovněž chutného občerstvení z baru, případně si sami zahrát, ať už na konzolích nebo špičkově vybavených počítačích.

Na místě je rovněž možné vyzkoušet nejmodernější brýle pro virtuální realitu nebo zasednout do speciálního herního křesla Thronos. A vítězové?

V říjnu čeká milovníky esportu finále ve hře LoL: Wild Rift.

Prvními šampiony letošního esportového MČR se ve Vodafone PLAYzone Areně stali hráči Inside Games. Stříbro patří stejně jako v loňském roce týmu Sampi.Tipsport a bronz si odnášejí GLORE. Do finálové fáze turnaje se probojovalo osm týmů, které se letos utkaly ve Vodafone PLAYzone Areně.

Mám velkou radost, že i letos jsme mohli vidět špičkové hráče a diváky, kteří společně sdílí vášeň pro mobilní hry na skvělé akci. Gratuluji letošním vítězům k jejich obhajobě. Letošní Samsung MČR ale zdaleka nekončí, v říjnu nás ještě čeká finále ve hře LoL: Wild Rift. A pokud sami rádi hrajete na mobilním telefonu, určitě bych vás rád pozval do Vodafone PLAYzone Areny, kde si můžete vyzkoušet nejnovější zařízení Samsung Galaxy,“ říká Martin Doležel, Brand Marketing Manager ve společnosti Samsung Electronics.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze