Tablet LG G Pad 8.3 odhalen na videu a fotografii (aktualizováno)

Po neúspěchu svých tabletů oznámilo loni v červnu LG, že s tablety končí a bude se soustředit pouze na smartphony. Rok se však s rokem sešel a předsevzetí se začalo drolit. Poslední dobou se objevují informace o obnovení výroby tabletů a nyní zde máme oficiální potvrzení, na oficiálním Youtube kanále LG se totiž objevilo video s novým připravovaným tabletem G Pad 8.3.

Aktualizováno 27. 8. 2013

Po včerejším odhalení připravovaného tabletu od LG na videu, jsme se se dnes dočkali prvního obrázku. Na něm můžeme kromě G Padu 8.3 vidět také nedávno představené LG G2 a přibližně si porovnat velikosti. Připomeneme, že G2 nabízí displej s úhlopříčkou 5,2 palců, tablet G Pad 8.3 displej s úhlopříčkou 8,3 palců. Jak se vám nový tablet po delší odmlce líbí?

LG G Pad 8.3
Původní informace z 26. 8. 2013

Tablet G Pad 8.3, jak napovídá jeho název, by měl dostat displej s nezvyklou úhlopříčkou 8,3" a vynikajícím rozlišením 1920×1200 pixelů, které nabízí například také nový Nexus 7, ten ale na úhlopříčce 7". Pod kapotou by se pak měl skrývat čipset Snapdragon 600 se čtyřjádrovým procesorem neznámého taktu, který doplní 2 GB RAM. Na další parametry si budeme muset počkat pravděpodobně do příštího týdne, kdy v Berlíně otevře své brány veletrh IFA 2013.

Tip: LG G2 oficiálně: tlačítka vzadu a špičková výbava

Podle předchozích zpráv by mělo LG už příští měsíc vyrobit zkušební sérii 500 kusů. Pokud všechny testy proběhnou v pořádku, měla by se výroba zvýšit na 100 - 200 tisíc kusů měsíčně podle zájmu spotřebitelů.

Zdroje: androidcentral.com, engadget.com, digitaltrends.com, androidauthority.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Hudlanek
Tady je nějak mrtvo, LG vyhlašuje nový tablet a nobody cares? Vypadá to designově hodněěě povedeně !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze