Nástupce Motoroly Moto X už má svůj název

3

Moto X, vlajková loď společnosti Motorola, byla představena v létě předešlého roku. Nastal tedy čas pro spekulace o novém nástupci. Jenže místo nich tu máme rovnou oficiální název nastávajícího modelu.

Dosavadní nejvyšší model společnosti měl z našeho pohledu jeden nedostatek – nedal se koupit v České republice. Jinak byl parametrově na dobré úrovni a cena také příjemná. Nástupce tohoto zařízení je tedy dychtivě očekávaný, například globální rozšíření novinky už od začátku by bylo přínosné, ale jak se bude jmenovat, že by New Moto X, nebo snad Moto X2?

Motorola Moto X

Ani jedno. Podle oficiálních stránek Motoroly totiž nová vlajková loď pro rok 2014 ponese název Moto X+1. Zdá se vám to divné? Už asi ani ne, vždyť například HTC se taky s názvy nepáře a pojmenovala svůj vlajkový telefon kódovým označením modelu. Vypadá to tedy, že trend letošního roku v podobě zvláštních názvů je neodvratný.

Prozatím nejsou známy žádné bližší specifikace, o dalších informacích vás však samozřejmě budeme informovat.

Zdroje: unwiredview.com, mobiflip.de

Diskuze ke článku
Michal Bouška
Michal Bouška
Po pravdě by jsem se ani asi už nezlobil, hlavně viz šílené pojmenování u sony, během roku a půl použita pomalu celá abeceda a co dál? Třeba takové L2 bych viděl rád (i s prohnutými zády a notifikačním proužkem)
ok
Každopádne ak si motorola zoberie to čo má a ešte to vylepší (4,7" veĺmy kompaktné rozmery, výkon, vzľad) a trocha pohne s cenou na dol tak to bude veľmy zaujimávý kúsok. Dobré by bolo keby sa začali produkty pod značkou Motorola predávať aj v CZ a na SR....
Mne osobne sa Moto X veľmy páči a keby som si mal vybrať telefón práve teraz určite by spadal do môjho výberu.
Serversr
Nechápu proč motorola ještě nemá CZ/SK zastoupení. To se do toho nějací podnikatelé od nás bojí jít?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze