Chytré hodinky Motorola Moto Watch 70 nabijete až nečekaně rychle

1
Chytré hodinky Motorola Moto Watch 70 nabijete až nečekaně rychle
Fotografie: Motorola
  • Nasazen je mírně zakřivený LCD displej s úhlopříčkou 1,69"
  • Dostalo se na zvýšenou odolnost s certifikací IP67
  • Výdrž se má pohybovat kolem 10 dní na nabití

Motorola nepředstavila jen solidně vybavené Moto Watch 200, ale oficiálně také obyčejnější Moto Watch 70 určené spíše méně náročným uživatelům. Novinka má tělo ze zinkové slitiny doplněné o pásek odolnější vůči běžnému opotřebení.

Tentokrát už si budete muset vystačit se základním a lehce zakřiveným LCD displejem o úhlopříčce 1,69" s rozlišením 240 × 280 pixelů. Prostředí obstarává systém Moto Watch, přičemž vybrat si budete moci jeden ze stovky ciferníků, případně si vytvořit i vlastní za použití fotografie. Hodinky mají senzor srdečního tepu i teplotní senzor. Dostalo se dokonce i na zvýšenou odolnost dle stupně krytí IP67, což znamená, že hodinkám nevadí prach ani polití vodou či ponoření do vody.

V útrobách hodinek je baterie s kapacitou 355 mAh, která slibuje 10denní výdrž. Nečekaným překvapením je rychlé nabíjení, dle výrobce se hodinky kompletně nabijí za pouhých 25 minut, což je skvělý čas. Obvykle se totiž většina i dražších chytrých hodinek nabíjí přibližně jednu hodinu. Avizovaný čas však prověří až reálné měření.

Motorola Moto Watch 70 budou dostupné pouze v černé. Cena ani dostupnost v tuto chvíli nebyla oznámena a na konkrétní informace o tom, kde a za kolik se nové chytré hodinky od Motoroly budou nabízet, si musíme nadále počkat.

Technické parametry Motorola Moto Watch 70

Kompletní specifikace
Konstrukce48,5 × 36,5 × 11 mm, 48 g, odolnost: ano
Pásek?, vyměnitelný: ano (20 mm), zapínání: ?
DisplejTFT IPS, 1,69" (240 × 280 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor355 mAh, nabíjení: ?, doba nabíjení: 0:25 hodin
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
beru ze dobijeni za 25min je dobre, ale zapracovat na tom aby to bylo i mene jest treba :o) kdyz se nektere mobily bezne nabiji 120W a nakrmi 4500mAh za 20min...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze