Nadstavba EMUI slaví úspěch, denně ji používá 470 milionů uživatelů

16
Nadstavba EMUI slaví úspěch, denně ji používá 470 milionů uživatelů
  • Nejnovější EMUI 9.1 vylepšuje správu souborů a přidává podporu Huawei Ark
  • Nadstavba EMUI je dostupná v 77 světových jazycích ve 216 zemích světa

Na události EMUI Media, o které informuje gizchina.com, prozradil prezident oddělení zodpovědného za vývoj softwaru, Dr. Wang Chenglu, několik zajímavých informací a zároveň shrnul dosažené úspěchy nadstavby EMUI. Ta je dnes dostupná již v 77 světových jazycích ve 216 zemích světa. Chenglu rovněž dodal, že je EMUI každodenně využíváno 470 miliony uživatelů, jejichž komunita se neustále rozrůstá.

Podle jeho slov EMUI 5 znamenalo přerod „v jednoduchý a rychlý systém, EMUI 8.2 přineslo GPU Turbo, EMUI 9 světu představilo Link Turbo a poslední EMUI 9.1 vylepšuje správu souborů a přidává podporu Huawei Ark pro ještě lepší výkon“. Jak jste s nadstavbou EMUI spokojeni vy?

Diskuze ke článku
Mark
Ja som celkom spokojný. Občas sa nejaký zásek objaví, ale nič strašné. Tú všeobecnú kritiku na EMUI celkom nechápem.
Kweta11
Nejsem spokojená. Aplikace které používám nejvíc - zprávy a kalendář jsem stáhla z Google play, v Emui 9 jsou hodně mizerné. Ale Honor 8x se mi líbil, takže jsem si ho přenastavila podle svých představ a původní aplikace nepoužívám.
Nick Cave
Upřímně ty lidi lituju, co musejí používat EMUI nadstavbu a mají s ní nějaký problém
Martin
Tak já měl Huawei Mate 10 pro a po dvou letech vyměnil za Huawei p30 pro a žádný zásek nic úplně rychle pohodlné a za mě úžasné ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze