Huawei to rozjede ve velkém. EMUI 9.1 se dostane na 49 telefonů

17
Huawei to rozjede ve velkém. EMUI 9.1 se dostane na 49 telefonů
  • Huawei oznámil aktualizaci na EMUI 9.1 pro takřka padesátku různých modelů
  • Již nyní si nové prostředí mohou užívat majitelé vlajkové lodi P30 Pro

Huawei patří mezi přední světové výrobce, kteří do svých telefonů dávají vcelku masivní nadstavbu prostředí. Často se tak stává, že v recenzích právě tuto skutečnost kritizujeme. Občas je důvodem i fakt, že kvůli ní váznou aktualizace. Nyní však výrobce vcelku překvapil, když oficiálně oznámil, že nejnovější nadstavba EMUI 9.1 dorazí na celkem 49 různých modelů. Tato nejnovější verze je již dostupná například uživatelům současné vlajkové lodě P30 Pro.

Počet vyvolených zařízení je velký i z toho důvodu, že jsou v něm zahrnuté i modely značky Honor, která přímo spadá po Huawei a využívá rovněž stejnojmennou nadstavbu. Výpis zahrnuje téměř všechny výše postavené kousky od roku 2017 do současnosti. Jen namátkou jmenujme například Mate 20 Pro, P20 Pro, P10, nova 3, Honor Play, Honor 8X či Honor 7X. Termíny aktualizací oznámeny nebyly, avšak nejprve přijdou na řadu dražší a novější kousky a postupně se výrobce „prokouše“ ke starším typům.

Diskuze ke článku
Marek
EMUI je nejhorší android nadstavba co jsem u vlajkové lodi zažil. Nejvice mi vyhovoval čistý android Nexus/pixel nebo minimální úprava v oxygen os od oneplus. Když už neco funkčního s velkou úpravou tak je vpohode i MIUI.
Ladislav Kurinec
Dostane Huawei p20lite aktualizaci na android 9Pi, díky
Carda
Skvělí Mate 10 tam je taky.
Pesedm
Jo Huawei přesně jak končí podpora řežou větve..
Ještě u P8 a jak takž P9 se držel s cenou.. a pak přiložil pod hrncem..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze