Na koronavirus reaguje také T-Mobile. Nabízí neomezená data zdarma a bonus k dobití

13
Na koronavirus reaguje také T-Mobile. Nabízí neomezená data zdarma a bonus k dobití
Fotografie: T-Mobile
  • Neomezená data jsou určena tarifním zákazníkům od 18. března
  • Od stejného dne je možné získat 50 % dobíjení částky navíc zdarma
  • Internetová televize přidá k tarifům nové kanály zdarma

Pandemie nového koronavirusu (Covid-19) zapříčinila nouzový stav, který od minulého čtvrtka platí v České republice. Všem se doporučuje vycházet jen v opravdu nutných případech, což znamená, že by lidé měli co nejvíce času trávit doma. Pro tyto účely se snaží někteří operátoři vylepšit možnosti pro své zákazníky. Již před několika dny oznámilo svou nabídku O2, které přináší neomezená data, bonus k dobití a dárky navíc ke své televizi. V podobném duchu se nese i nabídka dalšího operátora T-Mobile. Jaké benefity tedy náš druhý nejstarší operátor přináší?

T-Mobile

Neomezená data

Pokud máte u operátora tarif se smlouvou (paušál), máte možnost dosáhnout od 18. března na neomezená data. Ta si snadno aktivujete skrze aplikaci Můj T-Mobile. Nabídka platí i pro podnikatele, kteří nevyužívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy či smlouvy významného zákazníka.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bonus pro předplacenkáře

T-Mobile nezapomněl ani na své zákazníky s předplacenou kartou, avšak neomezená data jim nenadělí. Od 18. března mohou získat 50 % při dobití své předplacené karty. Podmínkou je, že dobití musí proběhnout bezhotovostně skrze aplikaci Můj T-Mobile, případně skrze stránku s dobíjením. Bonusový kredit musí uživatel využít do 30 dní od dobití.

T-Mobile TV

Dlouhou chvíli mohou lidé ukrátit také sledováním televize a T-Mobile jim nadělí více kanálů do jejich stávajících balíčků v rámci digitální, optické i satelitní televize. Rozšířená nabídka je platná již ode dneška, tedy od 16. března. A to automaticky bez restartu, dalšího ladění či nastavování. Nabídka se rozrůstá o nespočet dětských, dokumentárních, filmových, sportovních i hudebních kanálů. Budete moci například sledovat dokumenty nejen o přírodě na exkluzivním kanále BBC Earth nebo sportovní relace na Digisport či Premier Sport. Konkrétní přehled nových kanálů najdete na stránkách operátora.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
MichalV65
Vodafone zase opět nic. No tak aby se nedivili, že po skončení smlouvy odejdu.
Covername
Datový tarif mám, ale ta neomezená data nemám. Zkurv*nej T-Mobile.
Covername
Aha... Od 18.3.... Stejně jsou to zm*di. :-D
Koudy Tom
Koudy Tom
Vodafone zase ani pi*&.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze