Na Indiegogo to nevyšlo. Dostane MEIZU Zero, které chtělo jen 24 lidí, druhou šanci?

1
Na Indiegogo to nevyšlo. Dostane MEIZU Zero, které chtělo jen 24 lidí, druhou šanci?
  • MEIZU se nepodařilo vybrat potřebné finance a kampaň byla ukončena
  • Dle zástupců společnosti to však nemusí znamenat konec zajímavého telefonu

V lednu MEIZU světu oficiálně představilo světově první telefon bez konektorů a fyzických tlačítek. Jeho tělo bylo tak krásně čisté, bez jakýchkoliv rušivých elementů. O něco později se zařízení objevilo v crowfundingové kampani serveru Indiegogo, kde byl telefon nabízen za přibližně 35 tisíc korun. K úspěšnému dokončení akce muselo být za 31 dní vybráno 100 tisíc dolarů. Jak nyní informoval server news.mydrivers.com, bohužel se to zdaleka nepodařilo.

Za celý měsíc si telefon předobjednalo pouze 24 zákazníků a celkově přispělo jen 29 lidí. Výsledkem je splnění kampaně z pouhých 45 %, což znamená, že je neúspěšná a zájemcům nedorazí telefon, ale zpět investované peníze. Nad samotným telefonem se však všechny vody nezavřely.

Podle Jacka Wonga, zakladatele společnosti MEIZU, byl crowdfunding určen jen pro předvýzkumné účely. Výrobce tím hodlal zjistit, jaký je zájem o takový telefon. Neexistovaly tak plány na případnou masovou produkci jinak zajímavého telefonu.

Diskuze ke článku
To
Jde vidět, že lidé mají rozum. Snad jej budou mít i výrobci. I když někteří nás zákazníky budou přesvědčovat že absence slotu na paměťovou kartu nebo audio jack či infraportu je pro naše dobro.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze