Na hodinky Huawei lze ciferníky nově nakupovat i s Androidem

Na hodinky Huawei lze ciferníky nově nakupovat i s Androidem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Speciální obchod s funkčně i graficky různými ciferníky pro chytré hodinky Huawei se nově otevřel i pro všechny majitele mobilních telefonů s operačním systémem Android
  • Dosud byl dostupný jen pro uživatele telefonů HMS

Stačí si z oficiálního aplikačního obchodu AppGallery stáhnout nejnovější verzi aplikace Huawei Zdraví (ta si automaticky vyžádá ještě nejnovější verzi HMS Core) a můžete začít nakupovat. K dispozici je několik platebních metod, ale nejrychlejší a nejpohodlnější je použití klasické bankovní karty. Zaplacené ciferníky se uloží na vašem účtu Huawei ID a ani při změně telefonu o ně tedy nepřijdete.

Ciferníky jsou přehledně rozděleny do několika kategorií podle funkčnosti i oblíbenosti a jejich cena se pohybuje v řádech desetikorun. Stahovat si je můžete jak pro hodinky řady Watch GT 2, tak i pro modely Watch Fit včetně nejnovější verze Watch Fit Elegant.

Obchod s ciferníky byl pro majitele HMS telefonů Huawei spuštěn v pilotním režimu už na podzim 2020. Uživatelé telefonů s operačním systémem Android se dosud museli spokojit jen s nabídkou vybraných ciferníků zdarma. S novou aktualizací systému teď mají k dispozici kompletní nabídku tisíců různých ciferníků od tvůrců z celého světa a samozřejmě i z České republiky.

Jak na ciferníky na iOS

Měnit grafickou podobu ciferníků hodinek mohou také majitelé telefonů s operačním systémem iOS. Stahovat je mohou přes aplikace Huawei Health na hodinky Watch GT 2 Pro a díky nejnovějšímu firmwaru z dubna 2021 i na modely Watch GT 2 a Watch GT 2e. K dispozici je široká paleta ciferníků zdarma.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze