Na Computexu odhaleny nové telefony s Windows Phone 8.1

24

Microsoft na Computexu představil mnoho novinek, mezi nimi i telefony s Windows Phone. Do středu pozornosti se tak díky němu dostávají méně známí nebo úplně neznámí výrobci hardwaru. Pojďme se podívat, co nám mohou nabídnout.

Prvním odhaleným partnerem je společnost Blu Products. Ta má sídlo na Floridě a nejspíše jste o ní neslyšeli, protože se zaměřuje především na zákazníky z Latinské Ameriky.

Nové telefony od Blu se barev rozhodně nebojí.

První představení modelu bylo jen velmi stručné. Co se tedy zatím ví? Potvrzen je prodej pouze ve Spojených státech a Latinské Americe. K dispozici by měla být široká škála barevných odstínů, se kterými jen tak nezapadnete. A konečně, ovládací tlačítka jsou umístěna pod pětipalcovou obrazovkou, což může mnohým zákazníkům více vyhovovat.

Dalším výrobcem je známější Prestigio. Jeho model MultiPhone 8500 DUO se bude prodávat už od příštího měsíce v Evropě a přinese následující specifikace: 1,2GHz procesor Snapdragon , 8MPx fotoaparát a HD (1280 × 768 pixelů) displej.

Prestigio MultiPhone 8500 DUO s Windows Phone 8.1.

Další méně známou značkou je Yezz. Ta svoje telefony pojmenovala Billy podle zakladatele Microsoftu Billa Gatese. Billy 4.7 nabídne čtyřjádrový procesor Snapdragon, 13,1MPx fotoaparát a 4,7" IPS LCD displej s HD (1280 × 720 pixelů) rozlišením ukrytý pod sklem Gorilla Glass 2. Asi nejzajímavější na tomto telefonu je údaj o tloušťce – pouhých 7,2 mm. Zařízení bude dostupné i v Evropě skrze prodejce Amazon a to za cenu 229 € (asi 6 200 Kč).

Telefon pojmenovaný podle Billa Gatese je pouze 7,2 mm tlustý.

Telefon dostane i menšího sourozence nazvaného Billy 4.0. Ten bude mít čtyřpalcovou obrazovku a cenovku nastavenou na 129 € (asi 3 500 korun).

Zdroje: neowin.net, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Ondra
pedro
Hmm, tak na Billyho 4.0 jsem opravdu zvedavy. Ten by mohl konkurenci zatopit :)
Velda
Líbí se mi jak to MS dělá :-) Zavedení výrobci se mu kašlou na WP, tak on na svojem plácečku zpropaguje neznámé značky :-) Prospěšné to je oboustraně, ale co na to zavedené značky :-)
Zustavam u Nokie
nebo toho, co ted vlastni Microsoft. Jeste pockam, jak se potati Lenovo, ale jinak slabota i kdyz mam radost, ze i jini vyrobci se pousti do WP

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze