Souboje obřích robotů a kaiju z Pacific Rim lákají na Xiaomi Mi MIX 2S

10× aktualizováno
Souboje obřích robotů a kaiju z Pacific Rim lákají na Xiaomi Mi MIX 2S
  • Telefon se představí již 27. března v Šanghaji
  • To by z něj dělalo vůbec první představený telefon se Snapdragonem 845
  • Nebude postrádat čtečku otisků prstů

Aktualizováno 22. 3. 2018

Dnes uniklo nové teaser video, které je vcelku zajímavým crossoverem s novým filmem Pacific Rim: Uprising, který míří do kin. Nejlépe zvolená reklama to ovšem není, jelikož film si zatím v recenzích moc dobře nevede.

Pokračování slavného filmu ovšem nechme stranou a zaměřme se na reklamu. Ta tvrdí, že do designového týmu MIX nepřijme Xiaomi jen tak někoho. Podle reklamy musíte totiž strávit roky navrhováním obřích robotů. Fanouškům se ovšem nějaká ta minuta čekání vyplatí, jelikož ke konci videa na malý okamžik Mi MIX 2S zahlédneme. Kamerka v horním rohu obrazovku ale skutečně i zde chybí.

Aktualizováno 20. 3. 2018

Po chvilce ticha tu máme další novinky ohledně chystaného Xiaomi Mi MIX 2S. Tentokrát se můžeme podívat na oficiální snímky telefonu s ambasadorem značky Wu Yifanem. Fotografie nám přitom prozrazují podobu telefonu zepředu, kde kupodivu nenalezneme přední kamerku v rohu obrazovky, o níž se spekuluje v souvislosti s tímto telefonem již dlouhé měsíce. Mi MIX 2S tedy vypadá v podstatě úplně stejně jako předchozí Mi MIX 2.

Zároveň se ukázala fotografie lákající na představení telefonu v Šanghaji 27. března a máme také snímek nezajímavé lepící pásky, kterou se budou polepovat prodejní balení. Z ní lze ovšem vyčíst, že kromě procesoru Snapdragon 845 bude mít telefon také 8 GB RAM a 256 GB interního úložiště.

Aktualizováno 8. 3. 2018

Xiaomi se poměrně elegantně popasuje s nutností umístění čelní kamerky. Mnoho výrobců se uchyluje k výřezu uprostřed displeje. Čínský výrobce displej vykrojí v malém růžku, kam kamerku umístí. Z displeje tak odebere jen několik pixelů, přibližně o velikosti indikace baterie. Na celé řešení se můžete podívat na níže umístěném videu.

Aktualizováno 6. 3. 2018

Zbývající dny do představení očekávaného Xiaomi Mi MIX 2S si lze ukrátit vcelku pravidelnými úniky. Na dnešní fotografii můžeme spatřit zadní stranu. Ta nám ujasnila, jak výrobce umístí duální fotoaparát. Bude vměstnán do levého rohu a orientován vertikálně. Současně nám nejnovější snímek zodpovídá otázku týkající se čtečky otisků prstů. Ta bude zcela standardně umístěna na zadní straně.

Xiaomi Mi MIX 2S

Aktualizováno 2. 3. 2018

Představení Xiaomi Mi MIX 2S se blíží. Proběhnout má 27. března, což potvrzuje například uniklé video na čínských stránkách. To odhaluje nejen procesor Snapdragon 845, ale právě již zmíněné datum představení.

Xiaomi Mi MIX 2S

Aktualizováno 1. 3. 2018

Dnešní únik je velmi stručný a čítá vlastně jedinou fotografii, na které by mělo být chystané Xiaomi Mi MIX 2S zachyceno. Vidíme čelní stranu se zapnutým displejem, který nám odhaluje čtečku otisků prstů. Spekuluje se, zda ji Xiaomi neumístí přímo pod displej, avšak pro toto tvrzení prozatím nejsou vůbec žádné indicie, a je tak pravděpodobnější, že se s ní opět setkáme na zadní straně.

Xiaomi Mi MIX 2S

Aktualizováno 27. 2. 2018

Jelikož zde máme další únik, je nasnadě, že k představení nového Xiaomi Mi MIX 2S na barcelonském veletrhu nedošlo. Dnes jde spíše o rekapitulaci, kdy na displeji vidíme informace o 6,01palcovém Full HD displeji nebo výkonném procesoru Snapdragon 845. Opět je zmíněná baterie se solidní kapacitou 4 400 mAh či velkorysé 256GB úložiště.

Aktualizováno 19. 2. 2018

Nyní se zařízení ukazuje ve videu naživo, ve kterém si můžeme povšimnout zajímavého detailu. Podle všeho se totiž MIUI na tomto telefonu ovládá nápadně podobnými gesty jako iPhone X. Video bohužel neukazuje vršek telefonu, který má mít originální vzhled s vcelku nenápadným výřezem displeje v pravém rohu pro čelní kamerku. Nemůžeme tedy na 100 procent vědět, zda jde skutečně o chystaný Mi MIX 2S. Pravdu zjistíme ale možná už za týden na veletrhu MWC, kde by se mohlo nové Xiaomi ukázat.

Aktualizováno 12. 2. 2018

Příchod Xiaomi Mi MIX 2S se zdá být velmi blízký. Uniká totiž pravděpodobná podoba zařízení a také další klíčové prvky výbavy. Například displej by měl mít úhlopříčku 5,99 palce. Ke Snapdragonu 845 se přidá až 8 GB RAM a 256GB úložiště. Displej by se měl roztáhnout na celou čelní plochu, přičemž čelní kamerka se vměstná do pravého horního rohu. K představení by mohlo dojít na barcelonském veletrhu koncem února.

Xiaomi Mi MIX 2S

Aktualizováno 6. 2. 2018

Kromě přítomnosti Snapdragonu 845 o telefonu zatím sice stále nic nového nevíme, ale alespoň jsme nyní podle všeho dostali konkrétnější důkaz o jeho existenci díky výsledkům z AnTuTu, kde vystupuje pod jménem „polaris“. Mějte ovšem na paměti, že výsledky benchmarků se dají snadno zfalšovat. Hodí se také upozornit, že skóre je z nové verze AnTuTu, jejíž výsledky se nedají srovnávat s tu předešlou. Pro srovnání můžeme uvést, že kupříkladu Huawei Mate 10 Pro s Kirinem 970 má v novém AnTuTu zhruba 212 tisíc bodů a Galaxy S8 kolem 205 tisíc bodů.

Původní informace z 31. 1. 2018

Mi MIX 2 se ještě ani pořádně neohřál na prodejnách a Xiaomi už chystá další model. Podle všeho má jít přímo o nástupce v podobě Mi MIX 2S. Pokud se tedy budeme u názvu řídit tradicí Applu, nepřinesl by nový telefon nic drasticky odlišného. Spousta lidí ale doufá, že „S“ v názvu zastupuje slovo „small“ (malý) a půjde tedy naopak o menší verzi Mi MIXu, o které se spekuluje již od první generace.

V každém případě však nepůjde o ten nejlevnější telefon ze stáje čínského výrobce. Měl by jej totiž pohánět nejnovější procesor Snapdragon 845, který by se v něm tak odbyl svou premiéru. Xiaomi totiž Mi MIX 2S plánuje představit podle všeho ještě před veletrhem MWC v Barceloně. Tyto zvěsti mohou být samozřejmě pravdivé, ale vzhledem k minimu informací a faktu, že se o telefonu dozvídáme prakticky až pár týdnů před představením, bychom v příchod tohoto konkrétního modelu úplně nedoufali.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.

Zdroj: droidholic.com, twitter.com, youtube.com, weibo.com, news.mydrivers.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Marokanec
Datum představení není až tak důležité. Důležitější otázkou je kdy nové Xiaomi bude v prodeji. Nepředpokládám, že kdokoliv předběhne Samsung. Samsung začne prodávat novou S9 v půlce března. Ostatní výrobci si budou muset počkat minimálně měsíc až dva než budou moci také prodávat přístroje s čipovou sadou S 845.
Lukas
Hned mi bolo jasne ze tych 5" ako bolo na zaciatku predpovedane nehrozi...dalsia lopata v rade
Xwert Is
Xwert Is
Vypadá to otrasne. Nechápem prečo majú potrebu niečo vyrezávať bože tak to bude mať rámik 4 mm na vrchu a čo... Iste to je lepšie ako mať odfajčený kus zobrazovacej plochy. To takto len dement môže navrhnúť.
Xwert Is
Xwert Is
Opravte si nadpis!
Pôvodne z "Video ukazuje Xiaomi Mi MIX 2S s ovládacími gesty ve stylu iPhonu X" na
Video ukazuje Xiaomi Mi MIX 2S s ovládacími gesty ve stylu BlackBerry OS10.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze