Mugen chystá pouzdro s baterií pro Nokii Lumia 920 a HTC 8X

8

Italská společnost Mugen Power Batteries, která je známá jako výrobce rozšiřujících vysokokapacitních baterií pro smartphony, chystá pouzdro s přídavnou baterií pro top smartphony s WP8 Nokia Lumia 920 a HTC 8X. Podobné pouzdro pak nabídne i pro top smartphony s Androidem, konkrétně pro Google Nexus 4 a Sony Xperia Z.

Podle serveru Windows Phone Italy, který na zprávu upozornil, bude možné pouzdro z telefonu jednoduše sejmout, a jeho baterii nabít samostatně, a zase vrátit podle potřeby. Kapacita vestavěné baterie není přitom známa, ale Mugen Power Batteries již má v nabídce obdobné pouzdro pro HTC One X, které v sobě obsahuje baterii o kapacitě 3200 mAh. Cena pouzdra s baterií by přitom neměla překročit 100 dolarů, což jsou v přepočtu necelé dva tisíce korun.

Máte, nebo plánujete koupit Nokia Lumia 920, HTC 8X, 4 Nexus, Sony Xperia Z? Sledujte nás, brzy budeme mít pro vás novinky:)

Kromě pouzder s vestavěnou baterií, potvrdil Mugen Power Batteries i přípravu vysokokapacitní baterie pro další z nových smartphonů s WP8 Nokii Lumia 820, která má vyměnitelnou baterii a výměnné kryty a už ve výchozím stavu poměrně dobrou výdrž baterie. Zatím však není jasné, zda se tato baterie vejde pod standardní kryt nebo jestli bude nutné použít speciální kryt přizpůsobený tloušťce baterie. Cena baterie by měla být 30 dolarů, což je necelých 600 korun.

Pouzdro s baterií by se mělo podobat tomu pro HTC One X.

Zdroje: windowsphoneitaly.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Pavel K.
LOL už tak 920 váží 185g kdo by na to kupoval ještě další zátěž? Pod pojmem mobilní telefon si teda nepředstavuju nějaké monstrum co váží čtvrt kila :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze