MSI WindPad 100A: další tablet s Androidem 3.0

Výrobce MSI se angažuje především na poli počítačové techniky. V současné době ale začíná platit: "Kdo nepředstaví tablet, jako by nešel s trendy". MSI si je toho evidentně rovněž vědom a připravil nový tablet s platformou Android 3.0 a dvoujádrovým procesorem NVidia Tegra 2.

Prvního června letošního roku by se měl v prodeji objevit i nový tablet WindPad 100A výrobce MSI. Nabídne platformu Android v nejnovější verzi 3.0 Honeycomb, spolu s 10,1" dotykovým displejem. Vysoký výkon bude avizovat přítomnost dvoujádrového procesoru NVidie architektury Tegra 2. Předběžná cena nového tabletu by se měla pohybovat kolem 549 dolarů. Nový tablet by měl při životě vydržet maximálně osm hodin.

MSI

Velkou konkurencí nového tabletu bude podobně vybavený tablet XOOM amerického výrobce Motorola. Jeho výbava je shodná s novým tabletem od MSI hned v několika v bodech. Displej je o stejné úhlopříčce 10,1" a operačním systémem je také Android 3.0. Stejný je rovněž dvoujádrový procesor Tegra 2. XOOM bude chtít ale dále oslnit i 1 GB operační pamětí RAM nebo konektivitou, v čele s technologií LTE.

Motorola XOOM

Čtěte: Motorola má svůj tablet: XOOM s Androidem 3.0

Podívejte se: Xoom: živé fotografie a videopohled na první tablet od Motoroly

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze