Motorola X Phone: tajný model na dalších fotografiích

7

Po delší odmlce o sobě znovu dává vědět utajovaný model od americké Motoroly, který byl doposud znám jen pod krycím jménem X Phone. Nyní se dočkal kódového názvu Ghost.

O americké Motorole v poslední době slýcháváme především v souvislosti s připravovaným modelem X Phone. Viděli jsme už nějaké rendery, uniklo pár specifikací. Nyní se na známém Twitter účtu Evleaks objevily snímky, které mají novou Motorolu opravdu zachycovat. Pokud už otevíráte obrázek níže, budete možná zklamání. Kousek na fotografii je opatřen speciálním krytem, který značně skrývá opravdový design telefonu. Na druhé fotografii však vidíme zadní stranu, jejíž materiál připomíná kevlar, který Motorola už použila u starších modelů.

Spekuluje se také o výbavě, nicméně jsou známé jen velmi kusé informace. Displej by měl nabídnout úhlopříčku 4,7 palce a FullHD rozlišení. Úložný prostor nabídne solidních 32 GB a paměť RAM pak 2 GB. Operační systém Android bude bez nadstavby MotoBlur, avšak přeci jen s drobnými vylepšeními od Motoroly. Nový model by se měl světu ukázat začátkem července.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
vacharadek
Ach jo, nabíjení nahoře...eh!
EINEX
Ivertovaná Lumie :D Místo vybouleného displeje je zapuštěný :D
lukas
čo stoho ked to bude zase len pre USA

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze