Tajný model od Motoroly na videu: nezvyklý design a čistý Android

2

O americké Motorole je v poslední době slyšet méně. Za poslední týden jsme se ale dočkali hned několika zpráv. Nyní se objevil zcela neznámý model, který vybočuje za zaběhnuté řady modelů a přináší například i čistý Android.

Divize Motorola Mobility byla loni odkoupena Googlem. Ten ihned započal s úspornými opatřeními, na což samozřejmě doplatili i zaměstnanci. Dlouho se také čekalo, kdy se dočkáme prvního modelu, který vznikne pod vedením Googlu. Již několik měsíců se spekuluje o X-Phonu, který tento týden získal oficiálnější jméno – Motorola NXT. Z části byl odhalen také design. Dnes se však objevila takřka recenze neznámého typu Motoroly.

Čtěte také: Motorola NXT: první model ze spolupráce s Googlem se odhaluje

Motorola XT912A

Ten zcela vybočuje od zaběhnuté trendu Motorola. Žádná žiletka, žádné ostré hrany. Právě naopak. Oblé boky a lesklé plasty. Na první pohled telefon velmi připomíná současný Nexus 4. Že by šlo o prototyp Nexusu, který nakonec dostal od Googlu stopku? V každém případě má Motorola s kódovým označením XT912A 4,65palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Čistý Android, pravděpodobně ve verzi 4.2 Jelly Bean, pohání procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro, kterému jsou k ruce 2 GB RAM a grafický akcelerátor Adreno 320. Poslední známá informace hovoří o baterii s kapacitou 2000 mAh.

Myslíte, že tajný model se dočká uvedení na trh, nebo jde jen o prvotní prototyp ze spolupráce Motoroly a Googlu?

Zdroje: androidcentral.com, tinhte.vn

Diskuze ke článku
Mirda
Oválná záda nic moc. Aby se mi mobil kolébal na stole pokaždé když se ho dotknu bych asi nestrávil.
Jozef
No display bude asi hodně luxusní.


Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze