Motorola ThinkPhone naživo: pracant se speciálním tlačítkem a vlajkovou výbavou

Včetně videa
Motorola ThinkPhone naživo: pracant se speciálním tlačítkem a vlajkovou výbavou
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Červené tlačítko je konfigurovatelné a na dálku jej může nastavit i zaměstnavatel
  • Ve výbavě najdeme velký POLED displej s Gorilla Glass Victus

Motorola ThinkPhone má být především pracovním telefonem, podle nás se však povedla i po designové stránce, kdy zaujme vzhledem zad s aramidovými vlákny či speciálním červeným tlačítkem. To lze uživatelsky konfigurovat a dokonce jej může na dálku nastavit i zaměstnavatel.

Pracovní telefon? Odpovědí je Lenovo ThinkPhone

Z další výbavy nás novinka oslovila POLED displejem, ale také softwarovými vychytávkami, viz přiložené video. Cena ani dostupnost na českém trhu prozatím nebyla oznámena, více informací bychom se však měli dočkat v druhé polovině ledna 2023.

Motorola ThinkPhone

Rozměry158,8 × 74,4 × 8,3 mm, 188,5 g
DisplejPOLED, 6,6" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 7 680 × 4 320 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen1+,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GB
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
Franta Vomáčka
Franta Vomáčka
Za mě je tohle ideální konstrukce s neklouzavymi zády a ještě s ip68 a MILstandardem. Tohle bych nosil bez obalu. Škoda že to to není menší a obecně nerozumím tomu, proč do střední třídy podporu microSD dají a do výši třídy nikoliv. Jestli v tom je jen touha vyrazit ze zákazníků více peněz za vyšší paměťové varianty nebo ještě něco dalšího. HW programovatelné tlačítko je bonbonek, který si užívám i na s10e. Každopádně jestli bude cena lehce pod 30k, tak se s kupci asi pytel neroztrhne.
Ben Ben
Ben Ben
Ten telefon vypadá skvěle. Takový zada bych miloval. Ale bohužel bude stát určitě raketu. Když ne těch 30k jak tu někdo psal, tak 25k minimálně. Což bych byl ochotnej dát... ale ne když to bude mít foťák kvalitativně někde ve střední třídě. Což se dá taky očekávat (chápu, že to není mainstream telefon).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze