Motorola Razr má evropskou cenu, zřejmě přeleze 40 tisíc korun

11
Motorola Razr má evropskou cenu, zřejmě přeleze 40 tisíc korun
  • Jeden z nejoriginálnějších smartphonů poslední doby se dnes prezentoval v Londýně
  • Prozrazena byla evropská cena činící 1 599 eur
  • Novinka zřejmě dorazí i na český trh

Když se řekne Razr, mnohým se zřejmě vybaví legendární véčko s leptanou klávesnicí a na rok 2004 neuvěřitelně tenkou konstrukcí. Tuto řadu následně Motorola rozvíjela mnoho let. Málokdo však čekal, že se legenda v roce 2019 vrátí. Stalo se a v minulém týdnu jsme se dočkali oficiálního představení novodobé Motoroly Razr. Ta se může pochlubit véčkovou konstrukcí, avšak uvnitř se skrývá protáhlý a především ohebný displej. V praxi tak získáte skladný telefon s možnostmi moderního smartphonu. Komu by se stýskalo po původním vzhledu, bude si moci v telefonu zapnout retro režim.

Na dnešní den si čínské Lenovo, které značku Motorola vlastní, naplánovalo akci v Londýně, kde Motorolu Razr představilo evropským uživatelům. Podstatná informace se týkala ceny. Ta byla stanovena na 1 599 eur, což je v přepočtu necelých 41 tisíc korun. Ohledně dostupnosti na českém a slovenském trhu nejsou informace zcela potvrzené. Na druhou stranu již existuje speciální slovenská webová stránka a jelikož prodej Motorol u nás se řídí tím, co je na Slovensku, je dostupnost nového Razru určitě ve hře.

Motorola Razr (2019)

Rozměry94 × 72 × 14 mm, 205 g
DisplejOLED, 6,2" (2 142 × 876 px)
Fotoaparát16 Mpx
ProcesorQualcomm Snapdragon 710, 2×2,2 GHz + 6×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor2 510 mAh, doba nabíjení: 2:16 hodin
Diskuze ke článku
pixel-
pro hotovej produkt v přesyceným trhu naprosto ideální volba... že je tyhle nesmysly ještě bavěj (teď mluvím obecně k těmhle ohebným founům). udělat z telefonu tablet, kterejm už dávno odzvonilo...
Mio
Zhruba 35 000 Kč za pant a ohebný displej - to se vyplatí :D
TMR
Jo, tohle bude trhák.
Carda
Anketa:
Kolik nudlomilů si to koupí?

A) Ano
B) Ne
C) Mám radši 16:9 displej

Odpověď pod tenhle komentář.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze