Motorola Razr 50 i Edge 50 extrémně zlevňují. Ceny padají na minimum

Motorola Razr 50 i Edge 50 extrémně zlevňují. Ceny padají na minimum
Fotografie: Mobil Pohotovost

Líbí se vám nedávno představená skládačka od Motoroly, ale stále ještě zvažujete její nákup? Máme pro vás skvělou zprávu – Motorola Razr 50 po necelých dvou týdnech extrémně zlevňuje. A za ty nejlepší ceny v Česku jsou teď na mp.cz i vlajkovky řady Edge 50.

Jediná nová skládačka pod 20 tisíc

Motorola zkrátka umí. Každý rok přichází s parádně vybavenými modely za skutečně sympatické ceny, a Motorola Razr 50 je toho skvělým příkladem. Díky slevě a bonusu se jedná o jediný nový skládací smartphone s cenovkou pod 20 tisíc korun.

Motorola Razr 50

Už za 17 999 Kč získáte kompaktní zařízení s 6,9'' vnitřním P-OLED displejem a 3,6'' externím panelem s vysokým rozlišením a skvělou svítivostí až 1 700 nitů. Smartphone pohání 8jádrový procesor Dimensity 7300X od MediaTeku, o výdrž se stará 4 200mAh baterka a o fotky zase dvojice foťáků s rozlišením 50 Mpx a 13 Mpx.

Cena smartphonu s kódem “razr50” a po odečtení bonusu:

Motorola Edge 50 v brutálních slevách

Extrémně výhodně teď pořídíte i ty vůbec nejlepší telefony od Motoroly tohoto roku, a to konkrétně kompletní řadu Edge 50. Absolutně nejlépe vás vyjdou, pokud zároveň prodáte nějaké starší zařízení (smartphone, chytré hodinky, tablet,..). K jeho výkupní ceně totiž získáte ještě bonus v hodnotě až 3 600 Kč. A co víc, na mp.cz teď ke všem modelům Edge 50 dostanete i prodlouženou 3letou záruku v hodnotě několika tisíc jako dárek.

Ceny smartphonů s kódem “edge50” a po odečtení bonusu:

Motorola Edge 50