Motorola nedokáže zajistit měsíční aktualizace zabezpečení

18

Divize Lenova, Motorola, se vyjádřila k zabezpečení a majitelům modelů Moto G4 a Moto Z radost neudělá. I přesto, že dříve obě zmiňované společnosti neoficiálně potvrdily každoměsíční aktualizace se zabezpečeními pro Moto Z (Force) a Moto G4, nyní náhle otočily. Každoměsíční zabezpečení telefonů je prý „složité“.

Zástupci Motoroly potvrdily, že spolčenost v tuto chvíli nebude schopna pro své telefony Moto Z (Force) a Moto G4 zajistit měsíční bezpečnostní aktualizace.

Lenovo Moto Z
Lenovo Moto Z

TIP: První dojmy z Lenovo Moto Z: vstup do nové éry (video)

Motorola vysvětlila, že bezpečnostní aktualizace vydává, jak nejrychleji to jde, nicméně vzhledem k množství testování, schvalování a nasazování je velmi obtížné vysílat každý měsíc bezpečnostní záplaty.

Zdroje: arstechnica.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Jirka
Pořád lepší než třeba u HTC. Na mém M9 mám úroveň zabezpečení z prosince 2015...
Matej Rajniak
Matej Rajniak
Mam Samsung Galaxy S6 a pravidelne aktualizacie mi chodia kazdy mesiac... A povedzme si uprimne, ked to zvladne Samsung ktory nikdy nevynikal rychlostou aktualizacii, tak to musia ostatny zvladnut lavou zadnou...
Flashhik
Xiaomi vydává aktualizaci MIUI každý týden...
Vladimír Březina
Vladimír Březina
Možná by bylo fajn si to po sobě občas i přečíst. Přecejen vytvořit v článku o dvou větách "Zástupci Motoroly potvrdily, že spolčenost...", to je poměrně silná čaj.
No a co se týče Lenova, čekal snad někdo něco jiného?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze