Nadupané Motoroly Z4 a Z4 Force jsou za rohem. Nabídnou čtečky otisků v displejích

3× aktualizováno
8
Nadupané Motoroly Z4 a Z4 Force jsou za rohem. Nabídnou čtečky otisků v displejích
  • Uniklý obrázek prozrazuje velký displej s malými rámečky
  • Chybět nebude podpora Moto Mods
  • Zadní strana nabídne 48megapixelový fotoaparát od Sony
  • Verze Z4 má mít procesor Snapdragon 675, Z4 Force Snapdragon 855

Aktualizováno 3. 5. 2019

Dnešní aktualizace se v nese duchu odhalení výbavy jednotlivých modelů. Ano, kromě již známé Motoroly Moto Z4 se máme dočkat ještě lepší verze s přídomkem Force. Klasická Z4 má mít procesor Snapdragon 675, 6GB RAM a 128GB úložiště. Na zadní straně bude jeden hlavní fotoaparát se 48 megapixely a nemá chybět zvýšená odolnost IP67.


Lépe vybavená Motorola Moto Z4 Force bude zřejmě vypadat úplně stejně, ale přihodí mnohem výkonnější Snapdragon 855 a o malinko větší 6,4palcový displej oproti 6,22palcovému. Na zadní straně má mít také rovnou tři fotoaparáty. 48megapixelový doplní 13megapixelový ultraširokoúhlý a 8megapixelový teleobjektiv. Oba modely mají nabízet čtečku otisků prstů přímo v displejích.


Aktualizováno 2. 5. 2019

Evan Blass alias @evleaks na Twitteru zveřejnil oficiálně se tvářící render chystané Motoroly Moto Z4, a to ze všech možných stran. Můžeme vidět tenkou konstrukci, displej s minimálními rámečky a drobným výřezem a bohužel i vystupující modul hlavního fotoaparátu na zadní straně. Design zařízení je svázán s rozšiřujícími moduly Moto Mods, jejichž piny vidíme na spodní části zadní strany.


Aktualizováno 19. 4. 2019

Po měsíci se opět hlásí 91mobiles.com a přináší zásadní změny ve výbavě chystané Motorole Moto Z4. Novinka si dle všeho má vystačit se Snapdragonem 675. Kromě hlavního 48megapixelového fotoaparátu se máme dočkat také vysoce kvalitní čelní kamerky s 25 megapixely a speciálním režimem Quad Pixel, kdy telefon pořídí velmi ostré 6megapixelové snímky, a to i za zhoršených světelných podmínek. Prozrazen byl také 6,22palcový OLED displej s Full HD rozlišením.

Původní informace z 21. 3. 2019

91mobiles.com zveřejnil tiskový render chystané Motoroly Moto Z4 a připojil i některé cenné informace. Nová vlajková loď Motoroly bude lákat na velký displej s opravdu minimálními rámečky. V horní části bude drobný kapkovitý výřez. Pakliže obrázek nelže, půjde o jeden z vůbec nejmenších výřezů v displeji. Jelikož nikde nevidíme čtečku otisků prstů, je nasnadě, že bude integrována přímo do displeje. Je zde samozřejmě možnost, že bude opět v zadním logu, u nejdražší Motoroly se však očekává modernější řešení.

Výbava má stát na nejvýkonnějším procesoru Snapdragon 855, 4GB operační paměti a 64GB úložišti. Na zadní straně lze vidět známé piny, které budou sloužit k připojení Moto Mods. Skrze ně bude novinka podporovat také 5G konektivitu, stejně jako loňský model. Zadní strana prozrazuje též přítomnost pouze jednoho fotoaparátu. Má však jít o 48megapixelový senzor od Sony. Novince nemá chybět USB-C a 3,5mm jack.

Termín představení prozrazen nebyl, avšak spekuluje se o 3. dubnu, který lze spatřit na displeji zařízení. V souvislosti s chystanou Motorolou Moto Z4 nelze nezmínit Moto Z4 Play, o kterém se hovořilo ještě před několika týdny. Toho se však dle současných informací vůbec nedočkáme. V letošním roce Motorola údajně variantu Play neplánuje, případně došlo ke změně názoru a model byl zrušen.

Diskuze ke článku
Jiri
V logu být čtečka nemůže protože by ji zakryly Moto-mods ;) takže buď na boku nebo v displeji
kokotoska
4GB ? to ma xiaomi u founu za 4tacky... a nejen oni. zas motorolo-lenovo zaspalo...
Pazdrat
Výkon větší něž SD 710, miniaturní rámečky, bez průstřelu, bez čtečky vzadu (snad).
Papírově ucházející foťák, má 3,5mm Jack, vcelku obstojná baterie a rychlé nabíjení.. To bych překousl i možný záda ze skla a šel do toho :-)
Nick Cave
Obě Motoroly mají stejný displej, nevím proč píšete něco jiného

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze