Motorola chystá další zajímavý mobil, co bude umět Moto G45 5G?

Motorola chystá další zajímavý mobil, co bude umět Moto G45 5G?
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Zajímavostí jsou záda z veganské kůže
  • Výbava zahrnuje například Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3, 4GB RAM nebo 50Mpx fotoaparát

Server phonearena.com upozornil na to, že Motorola pracuje na dalším telefonu, který bude pravděpodobně patřit do kategorie cenově dostupnějších. Bude se jmenovat Moto G45 5G a přinese podobný design jako novější a zjevně výše postavená Moto G85 5G. Připravovanou novinku si nicméně můžete detailně prohlédnout na uniklých renderech (viz příspěvek ze sociální sítě X níže), které jako první přinesl smartprix.com.


Mobil by měl být dostupný v několika barevných provedeních, jimž Motorola přezdívá Brilliant Blue, Brilliant Green a Viva Magenta. Záda přitom mají být z veganské kůže, s níž jsme se až doposavad povětšinou setkávali spíše u zařízení z vyšších cenových pater.

V Indii by měl telefon stát asi jen 15 tisíc rupií, což jsou při prostém přepočtu asi čtyři tisíce korun, ovšem kdyby se telefon dostal i do ČR, bude cena jistě vyšší. Ceně nicméně odpovídá výbava, která zahrnuje 6,5" displej s HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Kromě toho se mluví o nasazení procesoru Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3, 4GB RAM, 5 000mAh baterii a primárním 50Mpx fotoaparátu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze